pondělí 8. listopadu 2010

Katalog mého vysněného šatníku

Když jsem byla malá, často jsem si dárky k Vánocům, narozeninám apod. vybírala z katalogu, který odebírala moje Babička. Většinou to tedy byly hračky (panenky, modrý kočárek s výbavičkou, ... :D), ale párkrát jsem si vybrala i něco na sebe (třeba ten růžový komplet tříčtvrtečních kalhot a upnutého tílka ze pštrosí kůže:D) Se ztrátou zájmu o hračky jsem zapomněla i na ten katalog. Katalog Quelle.
Před týdnem jsme s přítelem společně vařili večeři- vepřové maso na hořčici a neměli jsme hořčici. Tak jsem přes sebe hodila kabát a šla pro ni naproti do Jolany. Nu a cestou zpátky jsem potkala obchod, kde rozdávali spoustu módních katalogů. Tak jsem si hromadu nabrala a při té výborné večeři si je pak listovala.
No, byla jsem nesmírně překvapená, jaké krásné oblečení se na mě z těch stránek usmívalo! Na každé straně byla MINIMÁLNĚ jedna věc, která se mi nesmírně líbila! A všechny se mi líbí tolik, že si stále opakuji: Buď chci všechno, nebo nic! No, bohužel vzhledem k mé nynější finanční situaci to vidím spíš k "nic". Ceny jsou sice poměrně dostupné (nemyslím dostupné, jako když Nám paní v Domě české módy, kam se můj Ráďa vydal vybrat si kabát a já jen stála v rohu a smála se, až zjistí, že ten -podle paní prodavačky- cenové dostupný kabátek stojí pouze 7000,-Kč.)ale navíc před Vánoci, kdy chci všechny obdarovat obrovskými, luxusními a drahými dary, je nemožné si něco z toho koupit pro sebe. Leda pro Maminku a půjčit si to. Ale díky Bohu je tu Ježíšek (i pro Katy...:))
No, jsem asi jedna z mála, která za tuhle reklamu nedostane ani korunu a nedostane ani jeden produkt od značky- už ne Quelle- ale Halens, jejíž úroveň se podle mě za ty roky velmi zvedla.
Schválně koukněte na halens.cz. Určitě si vyberete!:)
Já jdu na oběd-udělali jsme si opečené brambory s domácím tvarohem:) Dobrou chuť i Vám! běžte si dát taky něco dobrého:)













Prosím ten zlatý náhrdelník s barevnými kamínky!

16 komentářů:

  1. Wow, nestačím sa čudovať, halens.cz má oveľa lepšiu kolekciu ako halens.sk!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. do Jolany? hahahaha to jsem já, co toje?:-D

    OdpovědětVymazat
  3. ja moc nemám rada takéto nakupovanie, lebo je to všetko predražené podľa mňa..a nedá sa to vyskúšať, materiál a celkovo. Ale niektoré kúsky sú pekné

    OdpovědětVymazat
  4. ja by som sa bála kupovať si veci takto,lebo aj keď tam je napísané z akého materiálu sú nikdy nevieš ako v skutočnosti vyzerajú..tí fotografi totiž poznajú všelijaké triky aby to oblečenie na fotke vyzeralo super a v skutočnosti to tak nemusí byť :/ale niektoré veci vyzerajú naozaj fajn

    OdpovědětVymazat
  5. některé ty šaty jsou fakt úžasné

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tady ten katalog jsem si prohlížela tak před 14ti dny a nemohla jsem z těch úžasných bot! <3

    OdpovědětVymazat
  7. On je trošku problém, že i v Quelle před lety vypadaly ty modýlky velmi pěkně, ale ve výsledku když jsme si něco s mamkou objednaly, byla to neslušivá hadra. Na obrázcích oblečení vypadá moc pěkně, ale realita bývá většinou nic moc:) Takže pokud bych si něco objednávala, určitě skočím do jejich kamenných shopů.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím s Vámi souhlasit, že ve skutečnosti to oblečení vypadá často úplně jinak- sama jsem se o tom také několikrát přesvědčila. A právě proto jsem ráda, že přímo naproti mému bytu je kamenný obchod Halens, kam si zboží objednáš, vyzkusíš a když Ti nebude, můžeš ho tam nechat :))

    OdpovědětVymazat
  9. Halens mám strašně ráda a ty květované šatečky mi říkají maminko :)

    OdpovědětVymazat
  10. aaa ta třetí fotka...úžasné šaty...jej ty chci :-)

    http://efka-gingersblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji za inspiraci, na halens.cz se určitě podívám :) Též miluji listování všemi různými katalogy a říkám si, co všechno bych si koupila, kdybych měla peníze (jakože nemám :D). A květované šaty jsou naprosto parádní, i když toto není můj styl, stejně jsem se zamilovala! A ty botky... áááách!
    A až se rozhodneš někdy udělat to tričko s mašlí, rozhodně zveřejni fotky, jsem na to hrozně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  12. podle obrázků všechno vypadá moc pěkně :) moje mamka si kdysi z Quelle často objednávala a většinou byla dost spokojený :)

    OdpovědětVymazat
  13. já těmhle katologům bohužel moc nevěřím.. bšeobecně s tím doma nemáme moc dobré zkušenosti.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Popravdě mě to nijak nenadchlo žádná z těch věcí, myslím si, že jsou průměrné a cenově taky nijak výhodné. Podle mého když si člověk zajede do H&Mka tak narazí na slušivější kousky za stejnou cenu :-) I když neříkám, že je všechno špatné, ale je to takovej průměr a katalogy tohoto typu jsou toho plné :-/

    OdpovědětVymazat
  15. I love your blog!my name's martina and I come from Italy...I would like you visit my blog and if you want...follow me!I wait you and your tips!kiss kiss ^^

    OdpovědětVymazat
  16. Líbí se mi ty hnědé boty s kožíškem na druhém obrázku, a podobné dokonce mám :)

    OdpovědětVymazat