úterý 9. listopadu 2010

Liščí ocas na hlavě


Všimla jsem si, že "what´s in my bag" články, které jsou už tolik ohrané, jsou však stále velmi oblíbené. A tak jsem se rozhodla ukázat Vám také, co je v mojí tašce. Bohužel, už do předu Vás musím připravit na to, že moje taška neobsahuje kapesní lak na vlasy, celou kosmetickou taštičku, skládací balerýnky, náhradní silonky ani konzervu s masem pro nejnutnější případy. Sice by byly všechny tyhle věci dobrý hlavně ta konzerva, nebo ty krásný skládací balerýnky(tyhle nebo tyhle!) , jenže já střídám kabelky jako boty (ne že bych se řídila tím, že kabelka musí vždy perfektně ladit s botami...) a bylo by otravné stále všechny věci přendávat (což samozřejmě dělám už teď, ale ještě to není tak hrozné.... vlastně je. dost mě to obtěžuje:P)


A proto v samotné tašce nosím ještě jednu dvě tři taštičky- jednu na foťák, jednu na MP4 a jednu- tu černou velkou- nosím na různé drobnosti, jako je jelení lůj, rtěnka, ústní sprej, propiska, gumička,... Je to ohromně praktické! Úplně všem Vám to doporučuji (tedy hlavně jestli také stále hrabete v tašce a nemůžete najít "ten pitomej lůj"!!!)

A jinak samozřejmě pěneženka, mobil, hřebínek se zrcátkem, pudr se zrcátkem :D, kapesní vůně, kapesníčky, 24 hodinová pomoc proti akné(která nezabírá, ale tak je to takový hezký jí mít s sebou), sluneční brýle a lízátka.
Když už je řeč o lízátkách, mohla bych Vám prozradit něco nového o sobě- jsem (opravdu?) jediná osoba na světě, která moc nemusí čokoládu? Já mám nějraději právě lízátka!

sečteno, podtrženo, myslím, že jsem Vám tím, co nosím v kabelce moc neinspirovala-myslím, že tam nenosím nic extra:D, ale alespoň si jako blogerka můžu odškrtnout další nezbytný blogerský článek:P:D

Koupila jsem si vymítač zlých snů. (ačkoliv teď bych spíš potřebovala něco na navození spánku)


Byla jsem v knihovně, kde zrovna probíhala výstava obrázků na téma Mácha.



Už mám taky ocas na tašce! A má stejnou barvu, jako teď moje vlasy:)

A byla tam Michi! To bylo ale překvapení!:D



A protože jsme divná, tak nakonec okomentuji tu první fotku: Jsem na ní já jak hraji na saxofon v galerii na výstavě fotografií mého kamaráda. Podobná akce mě čeká opět za pár dní, ale tentokrát to bude výstava několika mnoho fotografů a budu hrát takto veřejně poprvé bez doprovodu klavíru. prostě a capella. no. je to pro mě takové důležité. často na podobných akcích nasbírám mnoho kontaktů pro další hraní na soukromých akcích a tak. tak mi držte pěsti, ať mi to dopadne, prosím Vás :)

11 komentářů:

  1. juj držím palečky :)
    nepsalas že máš něco novýho s vlasy? mě přijdou pořád stejný :P, krásný
    hah asi máš stejný foťák :) Casio?
    čokoládu já taky vůbec nemusím,nejím.. a ani lízátka :P
    ta první fotka nemá chybu=D

    OdpovědětVymazat
  2. Joll, Děkuju:) Jinak ty silonky už mám připravené-oddešlu je nejdpíš zítra:)
    Foťák mám Casio, takže asi opravdu stejný, jako Ty:) (taky ti tak hrozně zaostřuje..?:P)
    Konečně někdo, kdo nemusí čokoládu stejně, jako já!:D

    OdpovědětVymazat
  3. joj je to slabší s foťákem :D ..ale tak na vyfocení něčeho, někoho jen tak doma stačí..
    od té doby co má přítel Canon 40d ho skoro nepoužívám a jen mu závidím hahahah

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to ti závidím, já bych nemusela ani jíst normální jídlo nekecám. Stačila by mi tabulka čokolády na den.. ale to bohužel jaksi nesmím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Bez čokolády ani ránu! Ale lízátka taky miluju :)
    Možná se jednou odvážím taky vyfotit obsah své tašky, ale bojím se, že bych si musela přiznat, že denně tahám kila nezbytných nepotřebností :-X

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu se zeptat kde sis koupila ocas na tašku:-)?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, mam dotaz! Vidím, že máš ty Silk Watch...bílé...chci se zeptat, ten řemínek...je pořád bílý nebo se zašpiňuje a nejde "umýt"? Já totiž minulý rok dostala hodinky Guess s bílým řemínkem myslim, že ze silikonu a během dvou týdnu se zašpinil a ta špína z toho nešla ničím dostat....tudíž jsem si musela koupit černý....tyhle bílé se mi líbí, ale nerada bych dopadla jako minule. Děkuju předem za odpověď, Péťa

    OdpovědětVymazat
  8. V tom kabtku vypadáš jako pravá dáma!
    A vlásky mi připadají stále stejné - sluší Ti to!

    OdpovědětVymazat
  9. Všem díky za komentáře!:)
    Dadushko-ten ocas mám za 10Kč ze second handu:P(ve skutečnosti je to takový límec, který se dá různé provlékat apod...:)
    Ahoj Petro! Mám podobnou zkušenost se sportovními hodinkami, které měly také gumový řemínek-byly růžové a také se mi zašpinil a musela jsem si kupovat nový-Takže Tvoje obavy úplně chápu-měla jsem to úplně stejně, ale nakonec si je koupila-mám je od srpna, nosím je téměř každý den a zatím musím zaťukat, že špinavé vůbec nejsou:) Tak snad to vydrží! (PS: viděla jsme vedle sebe naživo ty černé a bílé a ty černé vedle nich vypadaly dost nevýrazně:P Takže radím zvolit bílou:P:))

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju moc za odpověď! Zkusim to risknout, taky se mi víc líbí ty bílé:)

    OdpovědětVymazat