čtvrtek 11. listopadu 2010

Second Katy´s hand

Dnes moc psát nebudu.. není čas a bohužel ani nálada..
Tedy jen krátce: Dnes jsem přijela po týdnu do svého domova, šla do města odeslat na poštu silonky pro Joll:), zašla do knihovny a celá rudá ve tváři si půjčila Bukowského: Paměti starého chlapáka(no, víme, že v originále je tam jiné slovo:P) , protože můj kamarád mi to doporučil (chlípník jeden!), šla si pro notebook, kde mi měli opravit připojení na internet(no, neopravili, takže ho budu muset reklamovat-paráda!!) a cestou městem jsem si všimla nového obchůdku-second handu. Vtáhlo mě to tam, ani jsem nevěděla jak. Za pár minut slyším za zády smích a stála tam Adélka (tímto Tě zdravím, jestli si to čteš:D). Ano-kdo jiný se tam mohl potkat, než mi dvě. Zajímavé-10 minut před tím jsme se rozloučily a každá se vydala jiným směrem :D
Na konci příspěvku Vás čekají fotky dvou dnes pořízených kousků (fotky ve stylu coookies-with-milk :)) + jsem si kromě toho koupila ještě jedny šedé neprůhledné silonky a bílé obyčejné triko (na výrobu toho Lanvinovského-všemožné korálky už jsem taky sehnala! Den výroby se blíží!)
A aby toho nebylo málo, tak zítra jedu se sestřenkou do vesnického second handu, který je prý "ten úplně nejlepší":D není už těch sekáčů trošku moc, co?

No, abych dopsala myšlenku: Jdu městem, s úlovky v kabele, koukám na náměstí zrovna nějaké trhy.. a v tom proti mě vycválal bílej kůň a na něm chlap, který hulákal: "Jsem Martin a vítám své spoluobčany!!!!" a za Ním-přímo proti mně-pochodoval dlouhatánský průvod mých spoluobčanů s lampiony, píšťalkami, cukrovými vatami, balónkami, vřískajícími dětmi a blikajícíma očima(a někteří i s rohama)!!!
Připadala jsem si jak na jiné planetě a jen tak tak uhnula bílému oři. To bylo divné přivítání. Navíc sníh padat nezačal.

A toto je nečekaně další, z velké části secondhandový, outfit: Košile second hand+DIY, opasek second hand, jeggins Primark, boty New Yorker, prsten z dovolené, přívěšek etno shop
-holt u mě na blogu super drahé a luxurious outfity nečekejte:P
Možná se přejmenuji na second Katy´s hand :D


A ještě jednu historku na konec: Kráčela jsem si to domů a za mnou dva malí romové a jeden: "Hele, číča!" a druhý: "čičičičiči.." Nereaguji. Opět se ozívá: "čičičičiči.." později: "č-i, č-i, č-i,..!!" (to abych si toho všimla.) Pak nějaké hulákání a v tom výrazné: "ŠUKANDICE!" A ten druhý: "Co, Ty vole?" "Šukandice, vole!" "Co to jako je?" "Od slova š*kat, vole! se řiká, vole!" V tu chvíli jsem dostala nezadržitelný záchvat smíchu, kluci se lekli a utekli. A to je konec pohádky, děti. Dobrou noc!:)



Triko 10 Kč
a halenka za 25Kč:
..aha, tak nakonec na to psaní asi nálada byla, koukám :D

15 komentářů:

  1. Kačeno! Už mě ser** a to bez prominutí! Už beze mě do žádnýho sekáče nepůjdeš! Všechno mi vykoupíš! :DDD A musíš mě vzít tam jak si ted byla, příšero! :D
    Jinak ti dva malí cik .. ehm, romové, no klasika prostě. IQ vydlabaný tykve :D

    OdpovědětVymazat
  2. Joll, nemáš zač, snad se budou líbit!:)
    Michi, Tvoje smůla, že na mě prdíš a nepřijedeš :( :D:D A ten nový second hand u Nás je fakt "pecka"- týden otevřený-každý den nové zboží, levné a nejlepší: nikdo o něm neví!cha cha :D

    OdpovědětVymazat
  3. Právě proto se mi tvůj blog moc líbí!Protože máš pěkné oblečení ze sekáče, ale i z normálních obchodů.Móda není o tom, že si oblečeš drahé a luxusní oblečení, ale že kombinuješ levné s drahžšími a outfit má nějaký osobitý styl.A ty jsi moc stylová!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. .DD Super článek, ještě hezčí úlovky a zase Ti to mega giga sluší!! .))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty kousky jsou fakt stylové a máš moc pěkné nohy v těch jggins :)

    OdpovědětVymazat
  6. hezký článek :) ta knížka od Bukowského je sice trochu úchylná, ale já ji četla tak 3x a docela se mi líbila:) a jsem zvědavá na to tričko, co budeš vyrábět, už se těším až nám ho pak ukážeš. Vážně bych chtěla být tak šikovná jako ty. já jsem ráda že si umím přišít knoflík :D

    OdpovědětVymazat
  7. O čom je kniha od Bukowského? Nemám čas čítať :D tak sa pýtam.
    A Katy, pekne obliecť sa dá aj za lacný peniaz, veľmi sa mi páči prívesok, nie je to indiansky lapač snov? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kačulko dneska už došly a v pořádku, možná je hned večer nahodím na party :))) a samo že tě pak zmíním v postu!:*

    OdpovědětVymazat
  9. Ach, Vy jste tak hodné na mě:) Moc Vám děkuju za krásné komentáře:)
    Timbo: Nevím ještě přesně, o čem ta kniha je, ale určitě to bude opět něco velmi dekadentního o sexu, alkoholu, apod. No, jsem opravdu zvědavá-pak poreferuji :) A přesně, jak píšeš- ten přívěšek by měl být lapač snů ..:)
    Joll, to jsem hrozně ráda! Doufám, že s nimy budeš mít večer úspěch!;)A těším se, až Tě v nich uvidím na fotce!!

    OdpovědětVymazat
  10. Já nechápu, kde na ty sekáče pořád chodíš :D Nechceš mi prozradit, kde se ten nový nachází? A Také nechápu to, že já měla v sekáči štěstí na oblečení jednou v životě..jindy tam maj samé hnusné kousky..achjo..

    OdpovědětVymazat
  11. Katy, ty máš tak krásný vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vazne suhlasim s Ejvi - krasne vlasy.
    Ulovky super, dobrych sekacov nikdy neni dost
    Pekny blog!

    OdpovědětVymazat
  13. Tess, ten nový second hand je na náměstí-vedle Žampionu (jak byli vietnamci) :)
    Ejvi a Napoleonova díky, díky!!:))

    OdpovědětVymazat
  14. tenhle outfit je fakt krásnej :) zvlášt ty boty jsou super.

    http://pancakemixisnotavailable.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat