čtvrtek 23. prosince 2010

Christmas accessories

Začalo to tím, že jsem chtěla svůj outfit doladit dřevěnými korály, které už jsem dlouho neměla na sobě. Když jsem je vzala do rukou, tak se mi roztrhly a rozsypaly. Místo pláče jsem se pustila do díla a místo náhrdelníku si vyrobila náušnice :)




A když už jsem s tím začala, dostala jsme chuť s výrobou dalších doplňků:) Šla jsme do města a nakoupila k tomu potřebné věci:

V místním "Krámku pro radost" jsem si nakoupila háčky na náušnice, drátek, několik serepetiček :D a pár jsem jich měla koupených už z vánočních trhů (viz tento článek)

Mimo to jsem neodolala a koupila si kamínky na mé vánoční nehty. Ale jediné, v čem dobře fungují je, že vytrhávají vlasy, když si je chci rukama prohrábnout. Přilepené vydrží -s maximální opatrností- asi 10 minut.


Vyrobila jsme si prstýnek. Na něj je potřeba starý dětský prstýnek a cokoliv, co se na něj rozhodnete nalepit. Já jsme si koupila tuto hvězdu.

Z druhé strany často bývá lepící polštářek, takže stačí jen odstranit papírek na něm a hvězdu přilepit na plochu na prstýnku.

A je to. Jéé :)

Pak jsou tu náušnice z vánočních kuliček. Buďto jednu ukradněte z Vašeho vánočního stromečku a nebo si holt dvě kupte- já jsem potřebovala dvě bezbarvé matné, tak jsme si je musela koupit, protože Náš stromeček je zlatý.. Ale možná na něj taky ještě dojde :X

Potřebujete třpytkový nebo bezbarvý lak na nehty, kamínky na nehty a vánoční kouličky. Lak nanesete tam, kde chcete kamínky mít a ihned po nanesení laku na něj kamínky přitlačíte...

Hrozně jednoduchá věc a vypadá krásně. Rozhodně vyzkoušejte;)


A pak jsem si navlékla na drátek koupené drahokamy z vánočních trhů. Jinak jsem s nimi nic nedělala.
Nakonec jsem si ještě vyrobila tyto náušnice:

Vločku jsme si koupila, přidělala jsem ji na speciální úchyt na náušnice (taky bez problému seženete) a bylo hotovo. A věřte mi, ostatní se nemohli vynadívat:)

Tak se do toho pusťte, ať můžete o Štědrém dnu zářit:)
Já teď jdu dělat ovocnou "Mísu hojnosti" a pak tradiční rodinný oběd v pizzerii.. A pak už bramborový salát, poslední úklid, ... A zákaz rodičů chodit na počítač :D

A tak Vám tímto přeji nádherné Vánoce a bohatého Ježíška! Věřím, že Vaše wishlisty budou po Vánocích prázdné:) XOXO

22 komentářů:

  1. Všechny naušnice naprosto dokonalé, hlavně ty první a poslední <3 A máš úžasné nehtíky :)) Miluju ty tvoje články...

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi tak kreativní a originální! Obdivuji tě jak jsi šikovná! Naušničky vypadají vážně dobře. A ten prstýnek taky. Katy na fotkách vypadáš nějak pohuble...Zhubla jsi?

    OdpovědětVymazat
  3. ty vločky jsou perfektní, a kouličky mám taky, z ozdůbek :D jsi úžasná <3

    OdpovědětVymazat
  4. Máš opravdu dobré nápady. Já udělala vloni opačnou věc- naušnice jsem použila jako vánoční ozdoby :D

    OdpovědětVymazat
  5. wow, ty si ale šikovná :))) najviac sa mi páčia naušnice z drevených koráliek, ozaj, nie sú prilíš ťažké? :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty kouličky jsem chtěla taky na uši :) a ty hvězdičky mám podobné taky vyrobené :D máme stejné nápady. A musím pochválit tvoje nehtíky!! Jo a taky jsem si už koupila Biosil, tak snad pomůže:)

    OdpovědětVymazat
  7. téda, nehty jsou nejlepší, naušnice skvělé a nevím, jestli si nějak jinak namalovaná nebo co, ale dneska ti to obzvlášť sluší !!

    OdpovědětVymazat
  8. jeee to je krásné -všechno!
    ty vločky a hvězdy přesně mají i u nás v krámě, koupila jsem jich pár na nazdobení dárků ale už jsou na dárkách :( jak bych si z nich teď radši udělala naušnice :D no co už..

    OdpovědětVymazat
  9. jéééjda ty si šikulka! *-*

    aj tebe prajem krásne Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  10. prosímtě, ještě bych se chtěla zeptat, jestli ten biolis polykáš? nebo cucáš? :D hloupá otázka, ale u těhle věcí mám vždycky takovýhle dilema :D

    OdpovědětVymazat
  11. toto je dobré! Určite sa inšpirujem teraz cez prázdky keď mám voľno:)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý nápad, všechny vypadají cool :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dashdusho, děkuji, že sis všimla:) Ano zhubla jsem-chodím pravidelně plavat a navíc sjem teď měla osobní problémy, takže nervy taky udělaly své..:( Ale jsem si jistá, že během svátků to hezky rychle naberu:D
    timbo, ty korálkové náušnice vubec nejsou těžké-jen navlékneš korálky na nit(jak můžeš vidět na fotce), zavážeš a nasadíš na ouškou:) Určitě to zkus!
    Bezego, věřím tomu, že Ti ten Biosil pomůže a Cherry, ty pilulky by se měly polykat :)

    OdpovědětVymazat
  14. uff už jsem se lekla, protože jsem to chvilku zkoušela cucat a stejně jsem to musela polknout :D a jestli mi to pomůže, máš u mě dáreček :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, tak to doufám, že ano:) A teďka holky psaly, že tam je napsáno jedna tabletka denně, ale já jsem na doporučení tety brala dvě(ráno a večer), tak nevím.. Ale určitě těma dvěma nic nezkazíš;)

    OdpovědětVymazat
  16. ty dřevěné náušnice ti vyloženě sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty máš prostě úžasné nápady, já k tomu nemám slov, nejvíce se mi líbí ty vánoční kouličky- skleněné. TO JE PROSTĚ DOKONALOST. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Páni, tak tohle by mě nenapadlo si vyrobit, jsem poslední dobou bez inspirace:)
    Ale musím Ti pochválit nehty, ihned na mě zapůsobily, ty sis dělala ty?:)

    www.lucie-honest.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Jsi hrozně šikovná, nejvíce se mi líbí ty náušnice-sněhové vločky.

    OdpovědětVymazat
  20. pink.candy ano, dělala jsem si je sama, ale hrozně jsem přetahovala:P :D Děkuju:)
    Díky slečny!:-*

    OdpovědětVymazat
  21. nadherne veci. si fakt sikovna :) hned som dostala chut vyrabat aj ja :D:)

    OdpovědětVymazat