čtvrtek 16. prosince 2010

Nosím Jeho motýlka ve vlasech

Nejdřív se s Vámi podělím o jeden cvik. Jsme zapálenou milovnicí sportu, běhám, skáču, cvičím, … (dobře, lžu. Ale plavu! A občas běhám na mhd- při tomhle běhu se ale vždy kolíbám ze strany na stranu a jsem všem pro legraci) Tedy ten cvik: Jazyk opřete o horní patro a tlačíte na něj tak, že cítíte Vaš „podbradek“. Prostě dvojitá brada zmizí a vy budete mít krásně vypnutou pokožku a jasné kontury brady, jako po liftingu. Nejlepší na tom je, že to můžete dělat úplně pořád: ve škole, u televize, při cestě do školy a nebo jako teď já: při psaní článku na Váš blog:D A fakt to pomáhá!! Stejně jako Biosil o kterém Vám udělám článek a vy nebudete věřit, jak neuvěřitelně ty pilulky fungují! A jsou zatraceně levné! Ale ještě je nekupujte, počkejte na mě, až Vám poreferuji... vy nedočkavky.
Stále mi nefunguje zvěšování fotek přes picasaweb- nezobrazují se mi fotografie, když na ně kliknu, nevíte někdo, co to má být??

Za to se ale na blogu objevila nová ikona Bloglovin, takže pro ty, kdo chtějí sledovat můj blog jinak, než přes blogspot, je tu nová možnost!:)
Navíc připomínám, že je funkční i ikona formspring.me, kde se mě může kdokoliv na cokoliv zeptat. Úplně zadarmo lidi, tak toho využijte!



Konečně vysvitlo slunce. Je to jako ve filmu, protože, když se mé osobní problémy vyřešily, začalo svítit sluníčko a s ním se rozsvítila i já. Zase je všechno při starém, i když se toho hodně změnilo. Zklamání, podvod, slzy, řev, ... to vystřídala ta nejintenzivnější láska, jakou jsem kdy zažila. Je neuvěřitelné, jak člověk za týden dokáže dospět a změnit své názory, pohledy na svět, ... A děkuju za to, že mám vedle sebe takového člověka, jakého mám. V únoru už tři roky.

Tančím, zpívám a ode dneška mám prázdniny! Celý měsíc! A Vánoce! A Silvestra!

Na sobě mám: mašli, která je Ráďovým motýlkem, který je součástí obleku na Jeho právě probíhajících vánočních koncertech, bundu-parku Pepe jeans, černé šaty po mamince, silonky Primark, opasek New Yorker za 29,-Kč, boty DC, hodinky Paul Frank, taška byla u nějakého časopisu:D




7 komentářů:

  1. Pěkné fotky, s přítelem vám to moc sluší! :) Ten motýlek jako čelenka je super :D!Já mám takovou čelenku,ale černou.Jinak ještě musím pochvalit super parku. Já mám taky jednu parku, v hnědé barvě a jedna znamá mi řekla, že v ní vypadám jak bezdomovec. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé:) Takže za prvé, jsem ráda že je to už s přítelem ok (myslím, že teď bylo celkově nějaký vztahově špatný období, tak snad už skončilo :)) Za druhé ti moc hezky ladí lambrusco se silonkami a za třetí ti to jako vždycky mooc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. sluší ti to! a motýlek ve vlasech je super :) dostala jsme chuť na Labrusco :D

    OdpovědětVymazat
  4. Joo Biosil je dobrej:DA hezký punčochy.

    OdpovědětVymazat
  5. ah, jak krásně se to čte .. Mám z tebe takovou radost, krásko moje ^^

    OdpovědětVymazat
  6. awww tak už napiš o těch Biosilech jako nemůžu se dočkat Katy!:D

    OdpovědětVymazat
  7. Biosil je fajn, akorát teda na jednu polovinu lidí působí a na druhou ne:( Ještě nevím do jaké patřím já, nezaznamenala jsem žádnou změnu ani na nehtech ani na vlasech...asi bude chyba někde jinde, kruci:D

    OdpovědětVymazat