pátek 10. prosince 2010

Titulek:

Módní blogy by si měli začít zakládat důchodci!

Jasně, zní to směšně :D, ale poslední dobou jsem si začala zatraceně všímat, že "zimními králi" a "královnami" co se módy a stylu týče, je teď obrovská spousta našich babiček a dědečků.
Oddáváte se záchvatu smíchu? V tom případě jste zřejmě ten typ, který na důchodce nadává, protože jsou všude: stále čekají v čekárně u doktora, ve frontě u kasy mají plné koše zboží v akci, v mhd Vás nenechají sedět a pořád jenom nadávají, kam ta dnešní mládež spěje?!
Ale všimly/i jste si někdy, co za skvosty mají obča na sobě? Kožešinové kabáty s broží, camel couts ideální délky, kvalitního materiálu a střihu kam se podíváte, šátky, límce a šálky, na hlavě barety, kožešinové čelenky a čepice, na nohou natažené punčošky, k tomu skládaná sukně a nazuté, často až dech vyrážející, vintage botky. Dědečkové elegantní skládané kalhoty různých barev, k tomu polobotky, svetříky, šály téměř vždy, kožené rukavice, ... Tohle všechno denně vídám ve městě kde studuji.
Jak říkala Michi, jsou to prostě pravé dámy a praví gentlemani!


Na sobě mám:
vintage brýle, černé šaty jako tílko po mamince, sukni s koženým okrajem clockouse, náhrdelník DIY, silonky mi babička vyštrachala u sebe ve skříni:)


A protože jsme dostala k Mikuláši uhlíček, protože jsem asi zlobila nebo co, tak tím, že jsem otevřela balíček co mi předem poslal Ježíšek pod stromeček, jen potvrzuji, že jsem neposlušná. Jenže já to nemohla vydržet. A v příštím příspěvku Vám ukážu, co je v krabičce!

17 komentářů:

  1. No tak to jsem zvědavá, copak máš v krabičce :) Guess totiž miluju :D A s těma staříkama máš pravdu- kolikrát taky koukám, jak se umí vyfiknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. No ty silonky jsou luxusní!! Taky jsem zvědavá co máš v krabičcce z Guess, protože Guess je úžásný! Mám jeden řetízek Guess a taky náramek na ruku,ale chtěla bych kabelku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak moja starká je asi výnimka. Ona sa oblieka otrasne!:D

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je tak strašně milý blok :-) vždycky když ho čtu, tak se culím jako kdybych si prohlížela fotky rozkošných miminek :-) Žádná namistrovaná blogerka s těžce drahými a hlavně co nejvíc značkovými věcmi, miluju Tvoje úlovky ze sekáče a Tvoje DIY !! :-) Jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  5. :) máš pravdu, ale ne vždy jsou staří lidé tak styloví , musí o sebe dbát :) což vídám málokdy.

    OdpovědětVymazat
  6. mě teda babička zásobuje jen bižuterií ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Moje babičky jsou také ohromně šik dámy, takže s Tebou jenom souhlasím! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Holky, příspěvěk s překvapením od guess snad bude už brzo!:) A děkuju!:)
    Michaela Š: Moc děkuju za Tvůj krásný komentář! Udělal mi hroznou radost:) a budu se snažit, aby se Ti blog líbil i nadále:)
    Bezego, je fakt, že ne všichni jsoustylový-jak píšeš. Někdy je to fakt hrůza:P ale o to víc mě pak potěší, když potkám někoho pěkně oblečeného a upraveného:)
    Veju, ze začátku mě babička taky zásobovala hlavně bižuterií, ale teď i pár kousky z jejího šatníku- i když strašně čarto se mi stane, že si toho spoustu od ní přivezu domů a pak to vubec nenosím:P
    Tess, hlavně je neuvěřitelnej rozdíl ty důchodci v Náchodě a HK, všímáš si?:/

    OdpovědětVymazat
  9. teeda ty nas napinas uz sa neviem dockat co je v krabicke:D

    OdpovědětVymazat
  10. máš pravdu, některé babičky a dědečky nosí eleganci a ještě s grácií :) třeba můj děda je největší švihák!

    jen prosím, Katy, přečti si někdy po sobě, co napíšeš, protože číst slova jako "výdám nebo skříny" , z toho mě pak bolí oči...;)

    OdpovědětVymazat
  11. Katie, děkuji za upozornění, pospíchala jsem a musím říct-teď když jsem si to přečetla, tak je to teda opravdu ostuda.. Už je opraveno;)

    OdpovědětVymazat
  12. Asi máš větší štěstí na důchodce, já potkávám bundy jak na severní pól, pletené obyč čepky... akorát dnes jsem viděla asi 5 seniorů kteří měli boží kousky.

    OdpovědětVymazat
  13. tyjo! máš pravdu.. měla bych se začít pořádně dívat ! :) punčošky jsou bezva! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Styl některých starších žan miluju. Třeba před měsícem sme měli rodinný sraz. Přijela babiččina sestřenice ze Znojma a na sobě lesklé legíny, podpatky, sukni do pasu, šedý kabátek a leopardí šálku a kabelku.. :D zustala sem stát s otevřenou pusou! :) jinak koukni na můj blog.. Evča

    OdpovědětVymazat
  15. To máš naprostou pravdu Katy :D Náchodský důchodci maj možná tak akorát chlupy v nose či uších :D

    OdpovědětVymazat
  16. jojo Kačenko, krásně jsme to s těmi důchodci pořešily ^^ moje babí a její přítel jsou taky nejvíc úžasný! :)

    jinak já vím co tam máš já vím co tam máš!! :DDD

    :-*

    OdpovědětVymazat
  17. já taky kolikrát koukám, že se umí starší generace hezky obléknout. třeba moje babička je vyložený fashion maniac:D 4 skříně plné oblečení, a většina z toho jsou nadčasové kousky, takže jí někdy musím prohrabat skříň:) a musím dodat že ti to (opět) sluší

    OdpovědětVymazat