sobota 11. prosince 2010

Třetí advent se blíží!

Zítra je třetí advent a mně to dochází asi úplně nejméně za celý můj život. Za čtrnáct dní už bude po Štědrém dni!
Dárky mám už sice pro všechny koupené, ale nejsou zabalené a navíc čekám ještě na nějaké své dárky, které mi Ježíšek posílá poštou:)
Zajímalo by mě, co jste letos svým nejbližším kupovali vy? Já jsem úplně všem letos koupila kosmetiku- krémy na obličej(mamince a Ráďovi), na ruce (Tatínkovi), tyčinku na akné (bráchovi), ... Jen kamarádkám jsem koupila -nemůžuříctcokvůliMichi:D- a babičce olivový set.
Co se týče mého dárku tak letos se asi nejvíc těším na nová sluchátka k mp4, které mi konečně budou držet v uších:D, vypadají krásně, mají výborný zvuk a celoživotní záruku:) A taky se těším, že brácha dostane iPhone, protože mu ho budu pořád brát! ha!:D


Fotky jsou ze včerejška a jestli na nich vypadám, že jsem šťastná, tak tak opravdu vypadám jen na fotkách.


A tady slibovaný obsah krabičky od Guess:
Zlatý náramek.) inspirovala jsem se u své oblíbené blogerky Mariannan

Také mi přišlo tílko Roxy a mikina s vlaštovkami. Ale obojí budu nosit už teď. Respektive-na tílko to asi nebude:D ale v pod stromečkem taky nebude.



A mám zase světlejší blond vlasy!:) ale nechápu, proč mi kadeřnice nenabarvila odrosty, kvůli kterým jsem k ní šla .. :/ :(

17 komentářů:

  1. no jsi nádherná, jako vždy :) barva je super a ten náramek - nádhera!! Věděla jsem, že bude takhle hezký ^^

    mimochodem, těším se, až se zase uvidíme - a šťastný určitě brzo budeme,obě .. <3

    OdpovědětVymazat
  2. blond ti sekne, ale najviac si sa mi páčila ako zrzka, lebo tých je veľmi málo a sú výnimočné :)
    ja už mám tiež pokúpené darčeky, mamke kozmetika a parfém, tatkovi tiež parfém, kniha a DVD, priateľ si ešte nič nevybral,u neho je to vždy na poslednú chvíľu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi skoro vůbec nedochází že za chvíli jsou Vánoce. Ani dárky ještě nemám nakoupený( ani sobě!! :D) No a ten náramek? Ten ti teda pěkně závidim abys věděla..je krásnej:)A ty naušnici jsou užasný :) uplně hrozně moc hezky barevný :)

    OdpovědětVymazat
  4. na tvojom blogu som už raz bola páčilo sa mi tu a ja blbá som si ťa nedala do oblubených ,teraz keď som tu zas zas sa mi tu páči ,tak to naprávam a som tvoj nový follow :)
    p.s mááš nádherné vlasy
    aa supr blog,taký osobný,také ja mám rada :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, za dva týdny bude po Vánocích, to jsem si taky neuvědomila! Akorát do Štědrýho dne musím zvládnout ještě jeden zápočet a dvě zkoušky:D
    Jako blondýnce ti to sluší, ale podle mě ti to víc slušelo, když jsi měla tmavší vlásky. Doufám, že to nebudeš brát nějak špatně:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já si pěkně vánoce pouštím do těla plným proudem, užila jsem si pořádně balení dárků, pouštím si koledy, dělám výzdobu, peču cukroví a to všechno i přes to, že už nemám absolutně prachy a že do toho musím dělat hromadu zápočtů :( . Jo a taky pohádky , těch do sebe peru habaděj :D. Jakto, že nejsi šťastná? Děje se něco špatného? To je mi líto :(

    OdpovědětVymazat
  7. pěkný náramek! :)mám hodně podobné náušnice :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Katy, jsi úžasná jako vždy! Na fotkách opravdu šťastně vypadáš, neříkej, že bys to dokázala takto fixlovat :-))) Jinak blond Ti moc sluší a máš pěkné náušnice! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Bože já žeru tu tvojí barvu vlasů, potom si stáhnu tvojí fotku do telefonu až pudu ke kadeřnici, řeknu jí, že to chci přesně jak to máš ty!!! :D <3
    A ten náramek <3 Sakra Katy neprovokuj mě! Totální závist :))

    OdpovědětVymazat
  10. M, děkuju Ti, zlato:-* Achjo, tolik byhc si přála aby Nám to oběma všechno dobře dopadlo:(..
    Timbo, děkuju:) Mě právě nejvíc baví nakupovat dárky pro přítele a taky ještě nemám uplně dokoupeno, takže se těším, až budu ještě vybírat:) jen abyhc to stihla:D
    Miky, díky za krásný komentář! fakt nemáš dárky pro sebe jo?:D Hele, ale zase si to můžeš všechno nechat až po vánocích a v povánočních výprodejích se vyřádit!:))
    N, Tvůj komentář mě hrozně potěšil, jsme ráda, že se Ti tady líbí a budu se snažit, aby se Ti tu líbilo pořád..:)!
    Peťulko, no je šílený, jak to letí-ani se nenadějem a už zas bude po Vánocích:(( A děkuji za názor, možná se opravdu vrátím k té o ěnoc tmavší barvě..:)
    Bezego, s mým Ráďou je to teď špatný a jsem z toho smutná.. Ale věřím, že zase bude všechno v pořádku, oba se máme pořád moc rádi, takže je to na dobré cestě:)
    czech foreignerm skutečně? Také bych je hned brala! koupila jsi je v kamenném obchodě nebo na netu, prosím?
    Ahoj, Ladylui, Ty jsi milá, děkuju!:)) Šťastná jsem vlastně pořád, za to co mám, ale přítele jsme teď ztratila-respektive, on ztratil důvěru ve mě, a proto jsem teď v tomhle ohledu opravdu nešťastná:(

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné fotečky.Náramek Guess je moc pěkný.Nemůžu si pomoc a jako blond ti to moc sluší, ale mě ses taky víc líbila v té tmavší barvě. :) Ale je to můj názor a rozhodně to neber nějak špatně.:) Ta mikina s vlaštovkami je moc hezká. :)

    OdpovědětVymazat
  12. tak ten náramok je úplne prekrásny...aj ja chcem taký!!! Musím napísať Ježiškovi:))

    A aj mikina sa mi páči. Vlaštovky majú svoj štýlm, však čo si budeme nahovárať:)

    OdpovědětVymazat
  13. Dasdusho, děkuju Ti:-*! A formspring funguje, klidně mi tam napiš a já odpovím:)
    Foly, ani nevíš jak dlouho mi trvalo, než jsem takový, přesně podle svých přestav, sehnala! A vlaštovky mi taky připadají krásné a stylové, mám je ráda:))

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné fotečky! A ta barva vlasů ti sekne jak blázen! ;)

    OdpovědětVymazat
  15. nádherné naušničky :-) Ta poslední fotka je opravdu moc hezká!

    OdpovědětVymazat
  16. ou.. ty sněhové fotky vypadají skvěle :) asi ses dobře bavila, že? :)

    OdpovědětVymazat