sobota 1. října 2011

Pozor! Absolutně nesekáčový outfit!

Ahoj! Jsem nemocná, ale dneska večer musím na jednu party. S kamarádkami jsme ji pojmenovaly "Nevkus party" a znamená to, že se sejdeme v baru oblečeni tak, jak si představujeme nevkusného člověka. Takže asi chápete, proč nesmím chybět - celý týden vymýšlím, co si vezmu na sebe, jak se učešu, namaluji apod.
Maminka mi to povolila jen pod tou podmínkou, že budu celý den ležet a žádný počítač, žádná televize. Takže tohle je rychlo-příspěvek "na tajňačku" a já jdu zas spát ..
Tentokrát na sobě (opravdu výjimečně) nemám vůbec nic ze sekáče. Občas se nad tím pozastavuji a říkám si tak, jaké značky mám zrovna na sobě, kolik toho je ze sekáče apod. Je docela zajímavé to sledovat, protože jsem vypozorovala, že ačkoliv tvoří oblečení ze sekáče naprostou většinu mé skříně, v reálu to ale vypadá tak, že nosím hlavně oblečení z originálních obchodů .. zajímavé (nechápu, jak je to možné:D). Děláváte to taky?


Na sobě mám:
halenku modrou, jako obloha HM
šaty (jako sukni) od vietnamců
sandále ZARA
brýle GATE
náušnice z Portugalska
hodinky Bentime
nesmrtelnou tašku New Yorker


PS: mám pro Vás připravené další fotky ve stylu "co jsem si koupila nového". Prozradím jen, že je toho zase hodně.... Tak se budu(a snad i budete:))těšit ..

Vaše Katy♥

7 komentářů:

  1. mam to úplně stejně :) často taky zjistím, že na sobě mám všechno z normal obchodů i když má skříň přetéká sekáčovými úlovky :D

    OdpovědětVymazat
  2. vyzeras uplne dokonalo!
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. já v sekáčích nenakupuju ,takže mi skřín přetejká všim možným ,ale tímhle ne :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Taky to tak většinou mívám. Pěkná sukně!

    OdpovědětVymazat
  5. Já toho už z normálních obchodů moc nemám, takže vždycky na sobě něco z toho sekáče najdu:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec nechápu, jak ty věci ze sekáčů sháníš! Už jsem několikrát byla v nějakém sekáči, ale opravdu jsem na nic nenarazila!:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Vám za pěkné komentáře!.)

    OdpovědětVymazat