neděle 23. května 2010

Díky!

Dnes přesáhl počet návštěv mého blogu 2000. Chci poděkovat těm Všem, kteří můj blog navštívili(i kdyby třeba jen jednou, a pak už nikdy více:D), protože si toho opravdu vážím a všechny ty fotky a články dělám přece právě pro Vás a pro potenciální další návštěvníky.
Ale hlavně chci poděkovat -nyní- dvanácti sledujícím můj blog..:) Věřte mi, že mám z každého nového čtenáře obrovskou radost!!A ještě větší, když se Vám moje příspěvky líbí (a dáváte to najevo svými hezkými komentáři, které mi vždycky zvednou náladu a dodají energii na další článek).
Jedná o blog, který je v takovém "kruhu rodinném" nic velkého, úžasného ani známého... Ale budu se snažit, aby se jeho úroveň zvyšovala. Základem toho jsou dobré nápady, foťák a čas. První a poslední mám. S tím uprostřed je to pořád těžké.. každou fotku z mobilu musím vždy ještě v počítači upravit-zvýraznit barvy, jas a kontrast, aby z toho aspoň něco bylo:( Snad Vám to stačí...
A tady už jsou fotky z dnešního slunečného dne v rozevláté sukni, se žlutým lízátkem a květinami v uších(:




5 komentářů:

  1. vsak ved aj mne chvilu trva kym poupravujem svoje fotky...ale no,co uz:)

    paci sa mi tvoj dlhy vrkoc a tiez sukna,len skoda,ze je taka dlha

    OdpovědětVymazat
  2. Přemýšlela jsem, že bych tu sukni o něco zkrátila, ale pak jsem usoudila, že žádnou delší nemám a tak třeba časem..:)
    Ach, co by jsme s našemi fotkami pro čtenářky neudělaly,aby se jim líbily!?;)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasna sukna, strasne sa mi paci:) A gratulujem k tolkatim navstevam!!

    OdpovědětVymazat
  4. Naozaj pekna sukna. Odkial?
    Katka
    http://diamondsfashionkatka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat