čtvrtek 27. května 2010

Safari style


Už zase jsem byla nakupovat :-(
Ale utratila jsem opravdu velmi málo peněz!:D Objevila jsem krásnou béžovou sukni zlevněnou z 599,- na 99,-(uznejte-tomu se prostě nedá odolat!!), dvě čelenky, pásek(doma jsem zjistila, že je mi velký-poslala jsem tam Maminku, aby mi ho vyměnila-teď je mi zas malý- ale už tam nejdu:D) a přívěšek(viz poslední fotka)




Čelenka (drogerie Teta(!)), tílko(po Babičce), korále(NY), náramky (směsice z různých obchodů), sukně(Takko)

Když jsem šla poprvé do zkušební kabinky se sukní, nesla jsem si velikost 38-ta mi byla velká. Šla jsem tedy pro 36-ta mi byla taky veliká. Šla jsem tedy do třetice pro 34 a všichni na mě koukali jak na blázna:( :D vel.34 mi sedla-neuvěřitelné!!!


Omluvte nedbalost a vykukující podprsenku.

4 komentáře:

  1. Krasny outfit, mne sa najviac pacia tie slnecne okuliare!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Takko? A já myslela, že tam nakupují jenom cikáni :) Ale opravdu..zakládáš si blog o módě a přitom nakupuješ v Takku, kde mají naprosto příšerné věci...hm hm hm :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jokinka: V Takku jsem si koupila pouze tuto sukni, tedy nerozumím, z čeho usuzuješ, že tam nakupuji?! To je směšné.. Ano, mé oblíbené obchody jsou jiné, ale i v obchodě, kde mají podle Tebe "příšerné věci" se dají najít hezké kousky, ale je těžké je objevovat, když zrovna obchod odepíšeš s tím, že je příšerný;-) A o tom to je a ne o tom, že budu mít v každém příspěvku kousek z TOP SHOPU.

    OdpovědětVymazat