pondělí 17. května 2010

"Skočím si jen pro časopis..."

Dneska jsem šla do města. Původně jsem si chtěla jen koupit Elle, jenže když už jsem tam byla i s těmi pěnezi za úmorný týden a osvobozující den ... :))

(Jedná paní (sekretářka ze školy), potom co mě sjela pohledem, nezapomněla poznamenat: "To jako berete, že když máte po maturitě, tak je jako léto, jo?" Ach, jak vtipné a pozorné spoluobčany to mám!!!:D Tedy co mám na tohle říct..?)

Tedy ELLE jsem měla. K tomu jsem nutně potřebovala něco, co mi dodá shozené kalorie(tedy jistě že ne:D ale dostala jsem chuť na něco nezdravého). Takže cola a oblíbené chipsy. Zastávka v drogerii znamenala pouze koupi nového laku na nehty(tomu designu jsem nemohla odolat. Barva fialová). Ale můj nejlepší úlovek : šaty se zvířecím vzorem-krásné, sexy..přesně takové jsem sháněla. Jen jsem se poněkud obávala ceny. Málem mi spadla čelist, když na ní bylo 150,-Kč! Ano, skutečně! Tedy jsem se rozhodla peníze, které jsem čekala, že za šaty minimálně zaplátím, utratit za něco dalšího: bílou kabelku a brýle. Pak už jsem mohla spokojeně odejít domů:D

5 komentářů:

  1. Och, nemám slov! Ty šaty jsou naprosto úžasné!! :))

    OdpovědětVymazat
  2. fuuuhaaaaaaa...tak v tychto satach ti to nienormalne pristane!

    OdpovědětVymazat
  3. Co bych za to dala, žít v Londýně a ještě tam mít milou spoluobčanku, co bych(alespoň trochu)znala :)
    Ty šaty jsou krásné, máš skvělý vkus! I když moc nejsem na leopardí věci(mám radši vše zebrované), moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to!:) ty šaty jsou boží:) a kdepa si koupila ten trenchcoat?:)

    OdpovědětVymazat