úterý 25. května 2010

To je ten můj

Poměrně často se mě lidé ptají na můj mobil. A já jsem se rozhodla o něm napsat krátký článek, který může sloužit jako inspirace pro Vás. Tedy, doufám, že takový článek přijmete, ačkoliv je z jiného soudku:).
Nyní je to asi rok, co se mi rozbilo moje "véčko" od Sony Ericson a já si musela vybrat nový mobil. Chtěla jsem, aby splňoval následující:
  • Zajímavý design
  • Odlišné ovládání od ostatních mobilních telefonů
  • Nemělo ho mnoho lidí
  • Hodně funkcí
  • Dobrý foťák
  • Nechtěla jsem dotykový ani obyčejnou "cihlu"...
  • Vysokou pamět
Z počátku jsem sháněla véčko, jenže(pro mě zcela nepochopitelně) jejich množství na trhu extrémně zredukovali a já si z tak úzkého sortimentu nevybrala.
V té době jsem sledovala seriál Gossip girl kde jsem si všimla jejich prostředku pro rozesílání drbů-mám namysli ten mobil s vysouvací klávesničkou. Marně jsem se ptala v kamenných obchodech, zda podobný nemají (tedy-ano, podobný skutečně měli, ale nejlevnější za cca1o.ooo,-Kč)
Sedla jsem tedy k internetu a po několika hodinách ho našla: LG KS 360 byla moje volba. Bohužel jsem ještě neměla vybráno- v české republice se nevyrábí. Nakonec jsem našla slovenskou firmu, která ho prodávala.. Za necelých 5ooo,-Kč. A že budu mít menu v angličtině, mi nevadilo. K mému nadšení jsem si ještě mohla vybrat z několika barev, z nichž jsem se nakonec rozhodla, jak jinak, než pro růžovo-bílou:) Je na paměťovou kartu, takže se mi tam vejde nespočet dílu seriálu Friends, fotek, písniček,.. Mobil může být přepnut do režimu dotykové obrazovky, krásně se ovládá, ještě jsem nenarazila na někoho, kdo by ho měl, nebo kdo by o jeho existenci třeba jen věděl:D a nakonec mi přišel i s menu v češtině! (zanedbejme, že mi oznamuje Nový zpráva:D)
Teď jen čekám, jestli přijde na náš trh a roztrhne se s ním pytel. Doufám, že ne!

Ten můj je za zadu bílý..
Dále se vyrabí také ve žluté a zelené variantě

A nakonec fotka s mou kočkou Julií:)

6 komentářů:

  1. woow ten je naozaj krasny, inak presne aj ja som takto rozmyslala nad vyberom, lenze o tomto som netusila a na tento sposob je len nokia n97 za horibilne ceny, a potom sony xperia co je cenovo velmi podobne tej nokii, skoncila som zo Samsungom star, ale popravde som snim celkom spokojna a dufam, ze ked ho o dva roky budem menit bude takych ako mas ty snad na trhu viac s dobrou cenou:)

    OdpovědětVymazat
  2. ako nechcem byt sporsta,ale kamoska ho ma uz dost dlho-teda,tu obycajnu verziu,obycajny cierny..mas pravdu je velmi pekny a ma dobry design..

    OdpovědětVymazat
  3. Mobil vypadá dobře, já osobně bych si asi vybrala ten červený:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Foly: Tak to je samozřejmě možné:) (objednala jsem si ho od Vás-ze Slovenska) Já jen, že opravdu v čechách není dostupný a nikde v okolí jsme se s ním nesetkala;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ehm...takže v Čechách je dostupný úplně perfektně ve všech barvách..(cena tuším okolo 3.000,-kč) a i jenom v hloupém Náchodě už jsi minimálně 3., kdo ho má :) ale nechci kazit radost z "originality" :))

    OdpovědětVymazat
  6. Panebože!:D Kupovala jsem si ho před půl rokem až rokem a v tu dobu tady OPRAVDU dostupný nebyl! Jestli máš nějaký problém, napiš mi na facebook: Kateřina Janečková ;-) (-což ale očividně víš, protože Tvá zaujatost je neuvěřitelná:D)

    OdpovědětVymazat