čtvrtek 20. května 2010

A v sobotu to vypukne!

.. pomalu ale jistě podstupuji (a dopodstupuji) rodinné oslavy mé maturity. Nespočet večeří a obědů v restauracích, rodinných sešlostí, návštěvu Babičky, ...
Včera jsme šli do mé oblíbené restaurace. Dala jsem si výborné kuřecí stejčky s mou (velmi!) oblíbenou cuketou. A na sebe?:
Košile (Mango 799,-Kč), džínová sukně (second hand 10,-Kč); hodinky (playboy 700,-Kč); náušnice perličky (clockhouse 99,-Kč); brož (po Babičce)



V sobotu definitivně ukončuji rodinné oslavy(tedy alespoň pro zatím:D) a vrhám se do víru oslav s přáteli.
Začínáme koncertem Nightwork! Jak já se těším! Jen stále přemýšlím co na sebe a bohužel, vzhledem k počasí to nic moc originálního nebude. Hlavně to musí být něco pohodlného, v čem vydržím až do ranních hodin...! Potřebovala bych nové kalhoty-úzké, jelikož všechny které jsem nosila před měsícem teď na mně visí:-/ A tak nosím hlavně sukně s gumou :D, a nebo tuto novou-bílou(viz fota)
Dnes ráno jsem byla u zubaře, a protože jsem měla bez kazu, musela jsem se odměnit novými punčochami(skvělá záminka, ne?:D) Mají vzor, který připomíná šupinky:-)
K tomu jsem si chtěla vzít svou oblíbenou sukni. Odstávala mi jen trošku-ještě "se to dalo":D Ale řeknu Vám: je pro mě nesmírně těžké si váhu udržet-doma máme takových dobrot a k tomu ještě ty zmiňované obědy a večeře v rámci oslav:(

3 komentáře:

  1. no tak tie oslavy závidím...ale super,že to máš už za sebou
    ináč skvelá brož

    OdpovědětVymazat
  2. Připomíná mi to moje maturitní časy, bylo to super, všichni jsme byli tak excited :))

    Moc pěkné elegantní outfity

    OdpovědětVymazat