pondělí 12. července 2010

Je mi teplo a vůbec mi to nevadí.

Teprve včera jsem měla čas a šla do letního kina na SATC2 a znovu se přesvědčila o s prominutím idiotství mých spoluobčanů. Při každém novém outfitu jedné z hlavních hrdinek se ozvalo: Ježiši! nebo Pche, co to jako je?! (červené šaty Samanthy se zvýrazněnými rameny, oranžové šaty Louis Vuitton, černé brýle Carrie na držátku do ruky.. ) Chtělo se mi brečet!! nebo se rozkřičet, že když se jim to sakra nelíbí, tak ať se aspoň zdrží trapných projevů. Zmohla jsem se však jen na otočení se do zadních řad-odkud komentáře přicházeli. Viděla jsem ty ubožáky v tříčtvrtečních šusťákových tříčtvrtečních kalhotách a obrovských rozevlátých košilích s látkovým kloboučkem na hlavě, či ty ubožačky v bílých, pohodlných tříčtvrťákách s volnou, rádoby módní, halenkou. A proto, to nemá cenu. Oni neřeší módu a já zase třeba neřeším to, co zase baví je. A při takovýchto projevech ztrapňují jen sami sebe, tedy je už to pak každého věc, zda chce být považován za nevhodného.

No nic:D. Následují fotky jsou opět z přírody(musím jí přece využít v období, kdy je nejkrásnější:P)

Ještě se chci zeptat: stojíte o to, abych Vám k fotkám psala odkud oblečení mám? Ceny už psát nebudu, stejně si je téměř nepamatuji:P:D , ale co obchody..?:)

Oblečení: Top second-hand, brýle CA, taška Ed Hardy, sukně ?, boty Baťa, náušnice Schwarovski

A jak u mě bývá zvykem, přidávám ještě malý přídavek:D:

Věci "objevené" u Babičky:
-klobouk je spíš na podzim a kolem dokola je zdoben asi čtyřmi zlatými sponkami..

Halenku i tričko jsem si sice vyzkoušela, ale domů si vzala jen sukni. Halenka měla příliš umělý materiál( Ačkoliv -nabrané rukávky se mi moc líbily a k sukni taky šla) . Sukně je spíš sportovního stylu, je neonově zelená a na spodním okraji má na stranách zdobící nášivky..:

Poslední fotka je z grilovačky:

Teď si jdu udělat ledovou kávu, číst si a užívat prázdnin! -stejně jako Vy, doufám!:-)

7 komentářů:

  1. aw, i really like the first outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. ja keď som bola na SATC,tak ma prekvapila jedna baba:tensiky,džíny-rozšírené,mikina...veď vieš.A carrie došla v tom tričku dior a veľkej sukni a ona vraví kamoška:"Bože,tá Carrie ma vždy dokáže niečím prekvapiť":)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš skvělý styl ( alespoň mě se teda líbí, z fotek tvých outfitů mám pocit, že v módě vyznáváš podobnou cestu jako já:) )Ten top ze sekáče je božský, i úplá sukně,skvělý look!

    OdpovědětVymazat
  4. Mě je vedro a občas mi to docela vadí :D Ale dneska ne, dnes jsem si dala relax a strávila odpo u kámošky u bazénu. Jinak nice photos, as usual :P A na SATC 2 se taky teprve chystám, ale nějak nevim kdy :D

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji Vám za komentáře!:)
    Hlavně moc děkuji Lucii: protože Tvůj styl se mi opravdu velmi! líbí, takže je to pro mě vážně pocta, že mi tohle píšeš!!:)

    OdpovědětVymazat
  6. ta růžová sukně na tobě vypadá úúúžasně. a ten klobouk, cos našla u babičky je famózní! už se těším, až ho na podzim uvidíme v pořádném outfitu :))

    OdpovědětVymazat
  7. Flowers and bodycon - totally balance dress, sexy yet with a playful feminine touch!


    xoxo from Bulgaria

    OdpovědětVymazat