pátek 2. července 2010

Na boso

Taky tak rády chodíte v létě bez bot? Je to sice trochu nebezpečné (všechny ty ostré kamínky, sklo, nebo třeba včely a vosy..), ale je to pro naše nožky tolik zdravé! Tak někdy, až Vás ze všech těch podpatků a nepohodlných bot začnou bolet nohy, chytněte si je do rukou a to nebezpečí riskněte;)
První série fotek ukazující vylovenou vintage halenku z půdy mé Babičky. Jinak má dlouhé rukávy, které jsou ještě na konci nabrané, ale na dlouhé rukávy nebylo počasí:D






Sukně HM (2oo,-Kč), náramek a náušnice(?), brýle obchůdek ve Španělsku(asi 2oo-Kč)

Jo a vyhrála jsem giveaway! Podrobnosti již brzy!!:))

5 komentářů:

  1. Pěkné fotečky. To teda babička skrývala na půdě pěkné poklady :) Jinak bosa bych riskla asi tak někde v trávě jít. I když je pravda, že když jsem šla od písemný maturity, tak jsem to nemohla vydržet, venku pršelo, já měla podpatky a v půli cesty jsem si je musela sundat a štrádovala jsem si to v tom dešti po hlavní na boso... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, pěkné fotky...opravdu se mi líbí tento outfit! Ta košile je naprosto úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, rozplyvam se! Zboznuji vintage ;)

    Dekuji za mily komentar u me, velmi me potesil. Ovsem nic nezavid, to je oskliva vlastnost ja se take snazim nezavidet ;-D (žert)

    OdpovědětVymazat
  4. A o chozeni bez boticek. Bydlim kousek za Prahou a to si pis, ze vlemi casto jen co vystoupim z autobusu si boty sundavam a jdu si po chodnicku, tak, ze je nesu v ruce, sice auta se muzou utroubit pak, ale co :-D

    OdpovědětVymazat
  5. krasna kosela :) uzasna krasna farba

    OdpovědětVymazat