čtvrtek 22. července 2010

See you later ...


Dnes v noci v 1.45 vyrážím do Řecka. Už se nemůžu dočkat až se budu potápět, opalovat, chodit po trzích, procházet se nočními městečky, navštěvovat nová zajímavá místa, budu se bavit s rodinou, atd atd...
Zajímalo by mě, kam se chystáte Vy? Nebo už jste někde byli..?




Fotky jsou ze dne s mým přítelem. Šli jsme k Jeho Babičce na úžasnou svíčkovou a na pouť:)
-a jak blázni si zaplatili vstup na tuhle atrakci. Takhle se překonává strach z výšek! (kterým trpím od svého dětství) Kdybych v sobě už neměla trochu vína a nebyly tam sedačky po dvou a můj přítel-nikdy bych tam nevlezla! Nakonec to bylo povznášející :D a docela jsem si to i užila:)
Všichni se můžou po**at, když si vezmu tyhle balerýnky. I na pouti jsem si poslechla pár komentářů a shlédla pár pohledů.. Avšak mému příteli i mně se líbí, takže co? hmm? co! :D:D

"Na pouti mi vystřelil růži z papíru, ..."

A poslední dvě fotky jsou z mého narozeninového dne. :)
Podprsenka velikosti G vypadala neuvěřitelně!:D


Vracím se 6.8. Tak vydržte - máte se pak na co těšit!:) Budu moc ráda, když mi tu na přivítanou necháte nějaké komentáře a budu se těšit na nové články na Vašich blozích! Mějte se krásně!:-)

3 komentáře:

  1. Já už jsem byla v Egyptě, taky na 15 dní jako jedeš ty do Řecka:) Ještě pojedu na týden do Londýna, ale radi bych do toho Řecka. Mám to tam strašně ráda:) Moc si to tam užij:)

    OdpovědětVymazat
  2. Užij si to v Řecku. Za tu atrakci máš můj obdiv, já tohle opravdu nesnesu.. P.S. a že ti ta podprda padne, co? :D

    OdpovědětVymazat
  3. aa to černé tričko je skvělé!:)

    OdpovědětVymazat