neděle 14. srpna 2011

Já vím ....

Omluvte mě! Užívám volna, dokud je. Podnikám bláznivé i nudné věci a všechny si je nesmírně užívám. Snad mě chápete, protože to máte podobně .. :) PS: právě jsem uskutečnila svou první platbu na ASOS.com. Byla jsem rozkošně nervózní (do té doby, než jsem se začala potit, fuj)!

Takhle jezdím na čtyřkolce.

Takhle trávím čas se snoubencem (dělám si legraci :D Tuhle fotku jsem nedávno našla v počítači a je někdy z období kolem Vánoc. S přítelem teď běháme po louce a chytáme motýly.)

A za tohle jsem teď (doufám!) poslala peníze:


Mějte se krásně, Vaše Katy♥

9 komentářů:

  1. Ty šaty Ti budou neskutečně slušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký výběr, i když úplně mimo můj vkus a takové věci kdekoliv scrolluji, ale je mi jasný jak moc ti to bude slušet :-) Jinak přes co platíš v zahraničí? Máš paypal, nebo takovou tu papírovou kartičku na které je číslo, které zadáváš jen při placení do zahraničí???

    P.S.: Ty bonbony ve skleněné pixle máme taky a jsou nechutný :-DD

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty vypadají hodně zajímavě, každopádně si mě zaujala i tou platbou :D hodlám totiž taky nakupovat ze "zahraničních stránek" a mám z toho taky lehce husí kůži :D Platila si to přes Paypal, nebo? Za jak dlouho věci dorazí? :) Budu ti vděčná za odpověď:)Monča

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou moc pěkné, už se těším na článek s nimi ;).

    OdpovědětVymazat
  5. Ty balerinky jsou krasny! Ja jsem ted na asos v jednom kuse, co maji zadarmo postovne i k nam :D

    Jinak pro ostatni, na asosu se da zaplatit normalne klasickou kreditkou, natukate cislo a je to hotovy, neni nutny mit paypal :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuju za komentáře!:) Nakonec se mi přece jenom podařilo zaplatit:D tak už se těším na balíček:)
    Platila jsem normálně přes platební kartu (která teda musí mít povolenou platbu do zahraničí). je to velmi rychlé a jednoduché(ale když to dělá člověk poprvé .. :D)
    Simbli: Ty bobnoky taky nesnáším! :D Ale vypadají docela hezky a navíc je zbožňuje Náš kamarád, takže vždycky když přijde, tak je jí jako šílený.. fuj!:P

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou úplně dokonalý, už po nich pátrám na Asosu:)

    OdpovědětVymazat