úterý 16. srpna 2011

O kabelkách, šatech, nákupech a Georgi Bushovi

Krásný začátek týdne!,
a hned k mému pobláznění:pomalu si začínám uvědomovat, že jsem závislá na nakupování :-( :D O to je to horší, když teď mám peníze a dokonce i (nově) platební kartu, takže si můžu prakticky kdykoliv "cokoliv" koupit. Jela jsem dnes hodinu do jednoho města zařídit jen něco kvůli brigádě a než jsem se dostala zpátky domů, už jsem měla zase velikou tašku plnou oblečení (navzdory tomu, že jsem měla vše přesně naplánované, abych stihla vlak). Když jsme přijela domů, neodolala jsem a zašla ještě do jednoho second handu a šup! už jsem si nesla další obří tašku!!!! Možná by mě mohlo trochu omluvit to, že jsem myslela i na svého Ráďu: koupila jsem Mu polobotky, klobouk, úžasné tričko s obrázkem George Bushe z American Apparel(je to karikatura, má nad hlavou přivázanou svatozář, odznak "st.George" a kolem je nápis: "best evidence against intelligent design".. ano, dovoz zboží z USA :)) a krásně barevnou košili. A co jsem si koupila já? Vážně to tu mám rozepisovat?!:D
Mám na Vás otázku: chcete fotografie věcí, které jsem si nakoupila? Baví Vás takové příspěvky nebo ne?


Dnes pro Vás mám poslední várku fotek z dovolené. Tentokrát to budou dvoje šaty a jeden overal:
1. Tento overal jsem si koupila v second handu, stál jen 10Kč a zbyl tam na mě nejspíš pro to, že byl prosinec a nikdo nešel nakupovat letní oblečení:D.


2. Tyto šaty jsou značky New Look, jsou celé pošité kamínky v různých tvarech, patří k nim ještě spodnička, také v tělové barvě. jeden z mých nejoblíbenějších kousků letošní léto:) Připravte se na neskutečně kýčovitou fotku!!!

.. a k tomu nová kabelka. Přesně takovou jsem chtěla už dlouho-světlou, pevnou, něco ve stylu Hermes. A přesně takovou jsem našla:)


.. když je řeč o Hermes, víte, že jsem si nedávno pořídila klasickou kabelku od tohoto obchodního domu. Měla jsem štěstí-čekala na mě v second handu:) Nosit se dá snad ke všemu(jak uvidíte na dalších fotkách)




3. A nakonec "panenkovské" šaty z New Yorkeru(byly paradoxně nejdražší:D)

Mějte se krásně, Vaše Katy♥


15 komentářů:

  1. skvělé šaty i overál a určitě chci vidět, co sis koupila!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To víš že chci vidět nákupní post.. ať mám co závidět! :D a já na tom nejsem s nákupy o moc lépe.. vždycky jedu něco zařídit a nakonec si přivezu plno tašek.. a hlavně nevím, jak to zastavit, sakriš :D

    OdpovědětVymazat
  3. všechno se mi strašně líbííííííí =))) a ty zlaté sandálky s opálenou kůží vypadají fakticky super! =)

    OdpovědětVymazat
  4. Nadpis za milion :D Super oblecka a odpoved na otazku- JASNE ZE CHCEME FOTKY TVYCH ULOVKOV!!! :)Mna to velmi baví čítať, pozerať, inšpirovať sa :)

    OdpovědětVymazat
  5. tyto příspěvky mě baví takže ukaž jak si nakoupila :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ja mam rada new in clanky! nie vsetkeho ale staci tie najleopsie kusky pofotit, nech mame co zavidiet, ako napriklad tu tasku ah!! keby sa jej chces niekedy zbavit tak mysli na mna! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Že seš tak trošku shopaholik,jsem si,Katy,všimla už dávno :) Ale pokud ti to nevadí a nakoupené věci skutečně unosíš,tak proč ne.Vzhledm k velmi příjemným cenám se to podle mě dá pochopit :) A jinak za sebe říkám, že mám fotky tebou nakoupených věcí moc ráda.Vždycky ti závidím,že jsi je nakoupila tak levno. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Klidně sem dávej i obrázky, co jsi si koupila. Tvoje články mne fakt baví :).

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ráda posty s fotkama nových věcí! :-) Šup sem s nima, jsem moc zvědavá co jsi ulovila :-)

    OdpovědětVymazat
  10. příspěvky s fotkama tvého nového oblečení jsou super.. vždy se těším na tvé nové kousky.. Lenka

    OdpovědětVymazat
  11. Jo chci oblečení ! :*

    OdpovědětVymazat
  12. já jsem taky závislá na nakupování, čím dál víc, měla bych s tím něco udělat:D jinak posty s tím, co sis koupila mě baví :))

    OdpovědětVymazat
  13. Mě hrozně baví příspěvky New in!!! Tak bych ráda viděla všechno cos pokoupila :o) Tvoje sekáčové úlovky mi vyráží dech a vždycky jenom tiše závidím!

    OdpovědětVymazat
  14. chci to všechno viděět :D takové članky mě baví nejvíc a hlavně ty tvoje :P

    OdpovědětVymazat
  15. Chceme to vidět! Takový příspěvky mám nejradši, hlavně ať jsou dlouhý!:)

    OdpovědětVymazat