středa 24. srpna 2011

Outfit a péče o vlasy

Ahoj! Dneska mám pro Vás jeden outfit post a nakonec se chci zmínit ještě o novém přípravku na vlasy, který mi dnes přišel poštou.
Co se týče outfitu, snažím se teď hodně kombinovat béžovou(tělovou a pudrovou) a hnědou s ostatními barvami. Je to pro mě něco nového, protože dřív jsem nosila spíš černou, někdy hnědou(ale tu jsem s jinými výraznými barvami moc nekombinovala). Odstíny béžové mě začaly bavit také kvůli tomu, jak nevtíravě a přirozeně působí a zároveň se dají jedním detailem úplně rozbít a proměnit(kožený pásek, džínová bundička apod.). Moc jsem si ji oblíbila také s rudě namalovanými rty. V tomto outfitu jsem vybrala áčkovou sukni (ZARA)s páskem alá kšandy a zkombinovala ji s volnou rudě-měděnou halenou(second hand za 10Kč). Stylem se mi k halence hodily bílé krajkované ponožky (?), ke kterým jsem obula klasické černé lodičky (Deichmann) jejichž přasku jsem sladila s řemínkem od kabely (FF). Co se týče doplňků už jsem to nějak nepřeháněla: na uších mám nenápadné kytičky (FF) a na ruce jen zásnubní prstýnek. Ještě by se k tomu hodil nějaký masivní černý náramek, ale stejně jsem ten den šla jen za kamarádkou domů, takže nemělo cenu nějak to přehánět (proto také ty neumyté vlasy a raději hvězda místo obličeje hned na první fotce:D)







A teď ještě ke zmiňovanému přípravku. V sobotu jsem narazila na článek u Iny. Už dlouho jsem promýšlela, jaký olejíček na vlasy si koupit, protože ten můj mi už skoro došel. Už jsem byla (po nespočtu recenzí) rozhodnuta pro nový Elixir Ultime od Kérastase (ačkoliv Jeho cena byla poměrně vysoká). I tak jsem ale stále váhala, zda ho objednat. Né, kvůli ceně, ale spíš proto, že už jsem pár produktů od Kérastase vyzkoušela a vůbec mi nesedly. Resp. dva: jednou to byl šampón (obrovské balení, které jsem po měsíci používání prodala, protože vlasy jsem po něm měla spíš ošklivé, než krásné) a masku, která taky nebyla nic extra. Bála jsem se tedy, že na mě olejíček nebude mít takové účinky, jako na ostatní...
Pak jsem ale narazila na zmiňovaný článek a bylo rozhodnuto! Během tří minut jsem si ho také objednala TADY. Cena Orfluida je o něco nižší než u Kérastase, ale hlavně.. když mi dnes přišel, zjistila jsem, že stejný používá moje kadeřnice a mám po něm (ihned=po jednom použití) vlasy krásné lesklé a jemné. Navíc moc hezky voní-po vanilce. Jinak asi nemá cenu více psát-Ina to naspala perfektně a myslím, že její nádherné vlasy jsou důkaz sám o sobě:) Takže Ti moc děkuju:-* a všem ostatním doporučuju!:)




Co Vy a béžová barva? Co Vy a olejíčky na vlasy? Pište!!:)
Vaše Katy♥

10 komentářů:

  1. WWWoooow, perfektná kombinácia, určite ju vyskúšam :) len mi trochu vadia tie ponožky, stále som si na tento trend nezvykla, ale to je len taká maličkosť, 100 ľudí 100 chutí :))))

    a díky za tip na olejček, ja používam ten z Avonu, zatiaľ mi sadol najviac, lebo vlasy po ňom nemám mastné a dobre sa vpíja...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně se mi moc líbí! A vlastně přemyšlím, že skoro nic béžového nemám. :D Musím to napravit. O to přípravku jsme taky četla a zaujal mě. Uvažuji, že si ho taky objednám. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda že se ti můj článek líbil!! určitě budeš spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  4. Orofluido též používám a jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám takovou připomínku - sama jsem čerstvě vdaná a tak mi neušlo, proč nosíš zasnubní prsten (mimochodem, pokud je to prsten, se kterým tě snoubenec požádal o ruku, není snubní, ale zásnubní ;)) na pravé ruce? Normálně se totiž stejně jako snubní (ten, co si vyměníte u oltáře) nosí na ruce levé ;) Nepíšu to proto, abych tu ze sebe dělala chytrou, ale protože jsem ho taky nosila na "špatné" ruce a byla jsem okolím poučena :) Ale kdoví, třeba ho nosíš na druhé ruce schválně :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. totalne nejlepsi kabelka!!! krasa

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky kočky :-)taky o tekutém zlatě přemýšlím - nanáší se to dobře ? Mám dlouhé a husté vlasy a myslím si , že se mi to nepovede vetřít všude.Nezkoušel někdo Orofluido lesk ? To by mělo být v podstatě to samé, akorát ve spreji ? Díky.J.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuju, jsem ráda, že se Vám outfit líbí:)
    Bariko, jestli se má zásnubní(děkuji za opravu) prstýnek nosit na levé ruce, tak mě to tedy velmi překvapuje, protože já se o tom s kamarádkami také bavila a došly jsme k tomu, že se nosí na pravé. A kdo neví, že jsem zasnoubená, ten se zeptá, jestli jsem, když mám prstýnek s kamínkem na prsteníčku pravé ruky.. Už jsem z toho tedy pěkne zmatená :D
    yourcandy: musím říct, že kdyby se Orofluido nanášel ve spreji, bylo by to mnohem lepší, ale i takto mi to celkem vyhovuje(aspoň mi pak krásně voní prsty:D) Zkus se zeptat Iny, ta možná ten ve spreji vyzkoušela;)

    OdpovědětVymazat
  9. Katy: přesně takhle jsem na tom byla já - taky jsem si myslela (a dodnes upřímně myslím), že by se měly ty dva druhy prstenů rozlišit - notabene třeba jinou rukou, na které se má nosit. A byla jsem opravována. Ačkoliv upřímně - je to hovadina, na které si myslím nezáleží :) A jak tak koukám na web, každý tvrdí něco jiného :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat