sobota 6. srpna 2011

Sobotní

Zdravím!:)
Nejdříve se chci omluvit za malou velikost fotografií, ale dnes mi nějak nefunguje internet a Picasa, přes kterou fotografie zvětšuji jakbysmet, tak jsem si řekla, že raději zveřejním alespoň něco, než nic .. snad se mi brzy zprovozní.
Dnes jsem se konečně rozhodla pustit se do seminárky na češtinu. Ano v srpnu = ano nechávám vše na poslední chvíli. Zjistila jsem, že zadání sice není obtížné, ale VELMI časově náročné. A neuvěřitelně mě ten úkol, s prominutím se*e. Jsem cholerické povahy, takže když musím v 150 000 000 stránkovém textu určovat slovní druh každého po*raného slova, nedovedete si představit ty nadávky... !!!
Také jsem si včera objednala nového mobila. Jsem z něj absolutně nadšená, protože v mobilu využívám pouze funkce sms, mms, volání a mp4, mohla jsem se vyřádit na výběru designu.. měl by mi přijít do čtrnácti dnů a vypadá takto:

Louis Vuitton design, ze zadu:

Co na něj říkáte? Já myslím: perfektní doplněk! Objednala jsem si ho u Vanilky na Jejím e-shopu: po přihlášení na fb můžeš nakupovat TADY. Najdeš tam krásné a originální doplňky světových značek za skvělé ceny. Takže určitě doporučuji! (tímto se Ti moc omlouvám, že jsem původně zapomněla uvést zdroj!:( )

Dnes Vám chci ukázat dvě sv é oblíbené fotografie z dovolené a první ze série nových náušnic:


-poslední den dovolené! Konečně vysvitlo slunce a bylo horko. Pili jsme citronovou Karlovačku, opalovali se na šlapadle a utráceli zbytek kun za jídlo ..


V den, kdy se měnilo počasí z krásného, teplého na dešťové a bouřkové (tedy asi třetí den dovolené :/). Byly veliké vlny. Maminka mě vyfotila, když jsem padala ze své pózy-ještě že fotí tak pomalu: myslím, že ta fotka je úžasná :)

  • První nové náušnice, které Vám chci ukázat jsem si pořídila první den dovolené. Jelikož si potrpím na výrazné doplňky, byla jsem těmito absolutně okouzlena:


Plavky a klobouk: f&f, náušnice: místní stánek, černé brýle Prada, bílé kočičí: GATE


Dnes mě čeká oslava narozenin mé malé sestřenice. Mimochodem včera a předevčírem jsem byla nakupovat a koupila jsem si toho opravdu hodně ... pomalu Vám to fotím:) Mějte se krásně,

Vaše Katy♥

10 komentářů:

  1. ten telefon je boží, ty v plavkách si boží,naušnice jsou boží=BOŽÍÍÍÍ! =)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten mobil je krásnej, zajímalo by mě, na kolik takový design vyjde? teda jestli to není drzá otázka :o))))

    Na dovču jsem si také koupila bílé plavky, ale pak jsem je stejně střídala s těmi z loňska, prostě ty mám radši :D a na dovče jsme cca 3 dny měli zataženo :( no naštěstí odpoledne se to vždy vyčasilo a dalo se být na pláži :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou krásný! Máš nádherný plavky! A ten mobil? BOMBA!

    OdpovědětVymazat
  5. predposledna fotka nema chybu:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten mobil je tedy strašný kýč... ale proti gustu :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Katy, zajímá mě, jaký bude ten mobil v reálu, zda funguje, nevypadá levně apod. Pak to sem napiš, prosím, jsem opravdu zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  8. Yell, TY jsi boží!!!:D
    Rosa v trávě: tak to máme s těmi plavkami úplně stejně:) Jinak tenhle design mě vyšel na 3000Kč a až přijde, tak určitě napíšu, jak jsem spokojená;)(ale co sjem slyšela-resp. četla od holek co ho mají, tak jsou mooc spokojené) Už se ho nemůžu dočkat, protože ten můj starý už vůbec nefunguje :P

    OdpovědětVymazat