čtvrtek 22. září 2011

green


Ahoj! Tak zase pár dní ubylo a je tu další článek. Chtěla bych se Vám omluvit, že příspěvků tak radikálně ubývá:( Nemám čas nejen na blog, ale ani na internet, ani na počítač, ... To by se, ale mělo v nejbližší době změnit, protože jsem si už vybrala notebook a doufám, že mi co nejdříve přijde a já budu moci zase trochu častěji přispívat (a nejen, když budu doma na počítači).
Co se týče mých nákupů, nějaké second handy jsem si tento týden samozřejmě neodpustila:P, ale kupovala jsem si také nějakou kosmetiku...zmiňované laky China Glaze, kosmetiku LUSH a Essence. V příštím článku bych se chtěla těmto produktům věnovat. Tak to jen takové navnazení a dnes už další outfit:

Fotky jsou focené na naší zahradě. V pozadí vidíte barák,kde žiji:) Na sobě mám
šaty (a opasek) ze second handu
Kabelku z dovolené v Portugalsku
Náramek HM
Náušnice ASOS
soví prstýnek z Levných knih
a lodičky Deichmann
Tento outfit je hrozně pohodlný a zároveň elegantní. Ideální, když jdete s kamarádkou třeba na čaj. Ještě bych se chtěla zmínit o zlatých doplňcích, které podle mě posouvají každý outfit o stupeň víš. Představte si třeba obyčejné džíny a bílé tričko. A teď doplněné výraznými zlatými šperky.. Je to prostě hit a tak se toho nebojte a doplňujte .. :)




Co Vy a zlato jako doplněk? Nosíte? Líbí? Nebo raději stříbro? Nebo barevné šperky? Co preferujete Vy? Pište, jsem zvědavá!:)

Vaše Katy♥

10 komentářů:

  1. Páni ty zelené šaty ti moc sluší, vypadáš jako dáma! :) A ta kabelka je taky pěkná. Doufám, že budeš častěji přispívat, protože mám tvůj blog moc ráda! .)

    OdpovědětVymazat
  2. mám radši zlato :) a fakt koukám :) milovnice jako já :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pár zlatých doplňků mám, ale přijde mi to takové tržnicové, když se to přeplácá. Mám ráda stříbro, to je takové univerzální. Bižuterii ale fakt zbožňuju..

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné.. a krásna záhrada :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty a pásek se mi moc líbí!
    Upřímně já žádné zlaté doplňky nevlastním,mám raději stříbro a různé korálky...

    OdpovědětVymazat
  6. Zlato, zlato, zlato! Říkám to pořád. :) Strašně moc Ti to sluší. Miluju takový to Tvý osobitý moderní retro. :) Připomínáš mi tu Stepfordskou paničku! :DD :))

    OdpovědětVymazat
  7. ano to s těmi doplňky je to pravda a maš krasné šaty a ta kabelka je taky super..ale prosim neuraž se nechci se Tě nějak dotknout nebo tak jen si prostě myslim že Tvých zlatých doplňků je až moc až se to tluče...naušnice srdička bych nedavala absolutně vůbec a navic se hrozně tlučou s knofličkama na ramenou..dala bych buď sovičku a nebo naramek..pokud naramek i prstýnek tak bych dala drobnějši prstýnek:) se zlatou se musi podle mě opratrně...nebo co si mysliš Ty?:) jinak musim řict že si velice pěkna divka a mam rada Tvůj blog:)

    OdpovědětVymazat
  8. krasne saty :) a radsej mam asi strieborne doplnky
    http://chillychickblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. jo jo, retro mám ráda :)
    Anonymní: Hezky jsi to napsala, takže se vůbec nezlobím a naopak jsem ráda za Tvůj názor! Musím říct, že většinou se více doplňků spíš bojím-nejprve si jich sice třeba vezmu víc, ale nakonec je schazuji, až zůstanu třeba jenom u náušnic:D Takže souhlasím, že nic se nesmí přehánět, ale u těchto šatů jsem zvolila doplňků víc, právě kvůli jejich jednoduchosti (kromě těch knoflíčku na nich vůbec nic není). Musím se ale přiznat, že jsem v nich na veřejnost ještě nevešla a je dost možné, že kdyby ano, tak nechám doplňky doma :)

    OdpovědětVymazat