sobota 10. září 2011

Nadšená!

Ahoj! Hlásím se Vám zase po týdnu s novým článkem.(Proto se Vám to dnes pokusím vynahradit trochu delším příspěvkem.) Nastoupila jsem zase na brigádu, protože většinu vydělaných peněz už jsem rozfofrovala a představte si, že hned první den v práci mi bylo vyloženě "poručeno" jít do jednoho sekáče. Ale fakt! Sama bych tam nikdy během práce nešla (čti:šla jsem tam hned, jakmile jsem ho spatřila a pak dělala, že o něm nevím). Dámy a pánové, byl to ten nejlepší second hand EVER! Lákal do něj obrovský transparent: Second hand, dovoz z Anglie, vše 20Kč. Když jsem tam vešla, těžko říct, zda bylo v hale víc oblečení nebo lidí! Šíleně narváno!! A za chvíli jsem zjistila proč. Nejen, že se jednalo o second hand, který se v Nymburku(je někdo, kdo si toto čte odtamtud?) koná jen jeden den za měsíc(ta náhoda!), ale už při spatření prvního kousku na ramínku se mi málem podlomila kolena. Totálně VŠECHNO značkové věci. Dorothy Perkins, ASOS, Marks & Spencer, TOPSHOP, H&M, Atmosphere, New look, F&F, ..... Copak, o značky ani tak nešlo, ale spíš o to, že "sakra jsou to moje nejoblíbenější!". Během setiny vteřiny už jsem měla obrovskou hromady hader a říkala si, jak ji zakamuflovat před manažerkami :D Tašku jsem měla malou a ony přece nemohly vědět, že jsme byla místo práce nakupovat!!!!!! Trošku jsem tedy hromadu vytřídila a věci si nechala u kasy ... Za nedlouho přišla ta část, kdy mi sami manažerky po přinesení svých taštiček plných oblečení "poručily"(tak tomu říkám a říkat budu), abych se tam šla tedy také podívat. Okamžitě jsem koupila oblečení, které mě čekalo u kasy a znovu se ponořila do hromádek a ramínek... Odnášela jsem si jeden plný pytel od brambor(-toto není metafora!). Brzy Vám doufám kousky nafotím.
Teď už ale k dnešnímu článku. Konečně jsem měla minulý víkend čas uklízet, tak jsem si udělala pořádek ve špercích a doplňcích, předělala si nástěnku, .. to uvidíte na fotkách a mimo to mám pro Vás dva rychlé outfity.
V nejbližší době se můžete těšit na článek o nacházejících trendech, který chystám už dlouho a taky dojde na přehlídku nových kousků v mém šatníku, jak jsem slibovala:)

Tento outfit jsem zvolila na večeři s rodinou. Chtěla jsem něco úplně jednoduchého, ale elegantního.(aaaa,že by byla konečně vidět moje nová barva vlasů??:))


A takhle jsem si uspořádala doplňky na mém stolku..



.. a na nástěnku jsem rozvěsila náhrdelníky a několik náušnic. Je to takhle super přehledné, moc se mi to líbí:)
A nakonec ještě fotka v mém novém super-cute-pink kabátku
Připomínám, že TADY si můžete koupit věci, které prodávám!

Mějte se moc krásně, loučím se s Vámi se svýma novýma botkama, ze kterých jsem (na mé poměry- nečekaně-) nadšená!:D Vaše Katy♥

8 komentářů:

  1. Sakra a už dost! :D všichni pořád básní o skvělých sekáčích a u nás nikde nic! Tak to je konec už, fakt! :D :( Jinak krásné outfity..! Kabátek je božskej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi tvůj outfit a závidím kabátek:) Tak takovej sekáč(ráj) bych taky brala.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám náhrdelníky a ještě náramky na nástěnce rozvěšené :d.

    OdpovědětVymazat
  4. týjo,plnej pytel :D tak to chci pak všechno vidět :D mi taky většinou odnášíme pytel,ale většina je pak na sestru :D =( jo a ty tvoje lodičky z asosu se mi děěěsně líbí! =)

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda vidím, že nejsem jediná, kdo má šperky na nástěnce :-) Jinak, nominovala jsem tě na článek, mrkni zde: http://rayonnera.blogspot.com/2011/09/7-make-up-facts-about-me.html :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší!Tvůj blog jsem objevila až teď a je to velká chyba, jsi velice inspirativní a tvé úlovky v sekáčích jsou úžasné.U nás máme taky sekáč, ale ne rozhodně s kousky za 10 kč.Sleduji tě!:) http://kateswonderlandx.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Katy :-), prosím tě napišeš něco o tom sekáči, kdo to organizuje - kdy a kde ? Mám to tam jen pár stanic vlakem a tohle zní vážně dobře :-)))díky Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Závidím takové štěstí na dobrý sekáč! :) Jinak svoje blbosti jsem taky zkoušela narvat na nástěnku, ale bohužel to postupně opadalo. :D

    OdpovědětVymazat