sobota 3. prosince 2011

TEN večer

Ahoj! Chtěla bych se s Vámi podělit o neuvěřitelný zážitek, který se mi přihodil přesně před týdnem. Možná někteří z Vás (kteří mě znáte) víte, že můj veliký idol už několik let je Michal Horáček. Jeho tvorba a především pak texty písní jsou mi velmi blízké a tak nějak mi pomáhají v dnešní době v mnoha směrech.. Baví mě, že jeho texty jsou takové, že se dají vykládat více způsoby a on uznává Váš vlastní výklad textu a po posluchači nevyžaduje chápání jeho smyslu, tak jak to myslel původně on sám. Skoro u každého jeho textu jsem si už nějaký výklad vymyslela, ale baví mě, že jich i po letech zbývá pár, kterým stále nemůžu přijít na kloub, nebo s jejich výkladem pořád nějak nejsem spokojená. Navíc mě inspiruje i jako člověk, nejen proto, že od naprosté nuly se z něho stal milionář, což vypovídá o jeho inteligenci (nejen to, samozřejmě), ale i jeho mluva, nápady, názory, projekty apod.
Když před asi třemi lety byl uveden Jeho lyrikál Kudykam, neváhala jsem ani minutu a vyjela do "národního". První část mě bavila velmi, druhá už tolik ne, to se musím přiznat. Písně a texty se mi ale líbily všechny, a tak v mém playlistu přibyla další jeho tvorba.
Takto byhc mohla pokračovat ještě dále, ale abych se dostala k tomuto článku:D.... Minulý týden byl v Hradci uveden program "Kudykam, písně z lyrikálu", který sliboval průvodní řeč samotného Horáčka a spoustu dalších věcí, o které jsem nemohla přijít. A tak jsem se tam vydala. A vzala jsem si s sebou jeho CDčko.. nenápadně do kabelky, kdyby náhodou..:D No, a "náhodou" jsem se před začátkem představení rozhodla zajít do zákulisí a pokusit se o životní setkání. A podařilo se. Neuvěřitelný zážitek! Povídali jsme si, podali jsme si ruce a já mu naznačila, jak moc pro mě jeho tvorba znamená. A on mi během večera pak před celým sálem věnoval báseň Dáma, která vlastně ani nevím o čem byla, jak jsem z toho všeho byla mimo:D Připadala jsem si jako v říši divů! Jen si to představte, kdyby se něco podobného přihodilo Vám s Vaším idolem... Takže dnes pár fotek z tohoto nezapomenutelného večera. Jo a ještě jedna skvělá věc, ale tu se dozvíte až na konci tohoto příspěvku;)

Měla jsem na sobě:
kabát Georgio sh, kabelku Hermés sh, punčochy Orsay, boty ASOS, triko FF, sako Valentino sh, náramek Gate, sukni second hand



Věčná vzpomínka na ten večer..
Mám sako Valentino za 20Kč!!!!:D /je to to na druhé fotce v dnešním outfitu..no není to moc vidět, ale je to klasické černé, delší sako, na knoflíky, nádherný materiál (samozřejmě) a je mi úplně přesně!neuvěřitelný, skvělý!! Ti amo Valentino Clemente Ludovico Garavani!:D

.. a já jdu pokračovat v projektu .. :(
Mějte se krásně, Vaše Katy♥

6 komentářů:

  1. Páni to musel být skvělý zážítek Káťo, moc ti to přeju! A nedivím si, že věnoval báseň, protože ty jsi okouzlující! :)

    OdpovědětVymazat
  2. gratuluju :D taky bych se chtěla setka s Jaredem letem :D :))

    OdpovědětVymazat
  3. wau dievča ty máš štastie!!! :)))

    http://ministrawberrygirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. umím si představit jak jsi byla šťastná!:) jinak krásný outfit! valentino ze 2nd handu? ach♥

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to je paráda:0)
    http://curllygirll.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Vám děkuju za komentáře, slečny!:)

    OdpovědětVymazat