pátek 2. září 2011

Mint in the ZOO

Ahoj! Hlásím se opět po trochu delší době, byla jsem totiž tento týden na soustředění. Spousta z Vás ví, že hraji na saxofon a dávala jsem sem i před časem odkaz na video z vystoupení s orchestrem v němž hraju. A jelikož Nás za čtrnáct dní čeká koncert v kostele s Martou Kubišovou, bylo soustředění (obzvlášť po prázdninách) naprostou nezbytností. Krásně jsme se vyhráli, pobavili se, odpočli si, .. a v pondělí už brigáda a konec odpočinku, tedy jenom možná ...

Nejspíš Vás to nebude vůbec zajímat, ale naspat to sem musím, protože je to věc, kterou řeším tyto dny nejvíc: zapomněla jsem si totiž zapsat předměty do druhého ročníku a tím pádem musím platit přes deset tisíc za to, aby mi je napsali. Vím, za blbost se platí, ale tohle je trošku moc, ne?!:( (300Kč za jeden předmět). A jelikož se to samé stalo i mé kamarádce volíme mezi dvěma možnostmi: zaplatit ty peníze, nebo přerušit na rok studium a odjet do zahraničí. Takový "výlet" do Anglie plánujeme s mým Ráďou už dlouho.. je to skvělá příležitost. Na druhou stranu, jaké to pak bude, muset se vrátit zpět na univerzitu? Jsem na 100% odhodlaná titul získat, takže toho, že bych se na školu nevrátila, se nebojím. A pak jsou tu rodiče, kteří původně o odkladu nechtěli ani slyšet.. teď už ale polevují a vypadá to, že pokud všechno vyjde (a také nevyjde, viď Ráďo:)) tak jak má, pojedu na rok do Velké Británie.

Uf! A pokud jste to dočetli až sem, mám ještě poslední věc. Podle výsledků ankety, kterou jsem dala na blog (a ačkoliv ještě neskončila) jsem se rozhodla přebarvit se na hnědou:) Nesnáším odrosty, nesnáším nepřirozenost, miluju zdravé husté vlasy, .. A ode dneška (kolem čtvrté odpolední) už ze mě není umělá blondýna. Ještě ani ne ta hnědovláska, kterou chci být-k té musím dojít postupně-ale taková no.. :D .. absolutně nemám tušení, jak barvu, kterou mám na vlasech, popsat:D Asi Vás nechám ještě chvíli v napětí a dnes Vám ukážu jedny z posledních fotek s mou blonďatou kšticí. Jsou pořízené z výletu v ZOO, kde jsem byla o víkendu s rodiči a s babičkou. Moc jsem si to s nimi užila. Krásný rodinný výlet:)



Na sobě jsem měla:
sukni v mé oblíbené barvě (koupená ve velikosti asi XXL,přešitá) second hand,
tričko s dlouhým rukávem FF,
náušnice z frankfurtského letiště,
kabelu second hand,
brýle Prada,
řetízek+náramek vintage po babičce,
opasek second hand a
botky jsou CCC.


Také jsem zkusila nové nehty (vůbec se mi nepovedly. hnus. fuj.), které jsem našla na blogu mojí krásné kreativní kamarádky, začínající blogerky (a aby těch "K" nebylo málo:) Káji. Její blog najdete tady!

A ještě jedna "bonusovka" na závěr:)))


To jsem se dnes rozepsala:D
Mějte se moc krásně, Vaše Katy♥

PS: a kdyby byl náhodou někdo nedočkavý a chtěl vidět mé nové vlasy ještě dřív, než zveřejním fotku tady na blogu, dost možná se zítra objeví něco na mých stránkách na facebooku, ale pst :)

5 komentářů:

  1. já ti tak děkuju :-) :-* a ty nechty musím taky zkusit, už dlouho jsem přemýšlela o matt laku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty vole 10 000 kč?! A kolik máš předmětů, když za jeden je 300 kč? No tak to ti nezavidím Káťo. Jsem zvědavá, jak se rozhodneš...
    A mě se na tobě moc líbila ta zrzavá nebo hnědá.
    A v Zoo jsem taky byla nedávno. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný náušnice! Jinak já bych si asi dala odklad ;).
    Jinak jestli by někdo chtěl, na mém blogu je giveaway!

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně se mi líbí předposlední fotka, mám blond vlasy taky, odrosty jsou sice strašné, jelikož jsem měla hnědé vlasy, ale v nejbližší době nemám chuť si je přebarvovat, nebo ztmavovat. Osobně myslím, že obě barvy ti slušely, ale v hnědé mi připadáš více přirozená, takže dobrá volba ;)!

    OdpovědětVymazat
  5. krásný náušnice :)!
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat