pátek 18. února 2011

.. a tak z toho mám radost

Je sice jedna hodina v noci a já bych měla jít spát, abych zítra byla čilá celou noc na chystané hippie party, jenže já se Vám prostě musím svěřit se svou radostí...!:D
Ve čtvrtek jsem šla s kamarádkou do second handu, kde měli vše za 10Kč! Pořídila jsme skvělé kousky a těšila se, jak Vám je ukážu, ale nechala jsem je na privátě.. Naštěstí mám však pro Vás, podle mě, skvělou náhradu!:
Dnes po probuzení (v jednu odpoledne) jsem šla do města nakupovat věci na dnešní párty+zařizovat dárek pro Radečka. Potřebovala jsme také do galanterie, jejíchž součástí je obchod s oblečením (žádné trendy hadry, ale často velmi kvalitní materiály a střihy-to ano.)Při odchodu jsem náhodou zrakem zavadila o malou cedulku na jedné figuríně: Všechno zboží za 10% z ceny! Koukám na to, pořád nevím, jestli tomu věřit a v tom slyším u kasy nějakou Polku-málem brečela štěstím :D -nakoupila si za 250,-Kč a odnášela si 3 bundy, 4 roláky (-za 3Kč) a nevím kolik kalhot a svetrů.
Nenápadně jsem se tedy vrátila a začala si věci prohlížet. Už byly dost přebrané, protože akce prý trvala už třetí týden (ale venku neměli žádnou reklamu).

Nakonec jsem si koupila tyto tři věci:

černé šaty 7 Kč

jeany 10 Kč

vestička 5 Kč (nějak si jí nejsem jistá. Asi ji z ní užiji jen knoflíčky :D)


Celková cena 22 Kč ! :D

Když mi cenu prodavačka oznámila, musela jsme se začít smát!:D Za nové kvalitní kalhoty, černé dlouhé šaty, které jsem dlouho chtěla a tu zvláštní vestičku 22 Kč! :D Okamžitě jsem volala Mamince a s Tatínkem tam nechali 500,-Kč.. Maminka si mimo jiné koupila delší kožený kabátek (z 2500,-Kč za 250Kč!).. ani jsem si ho tam před tím nevšimla:-)


A ještě přikládám jeden bonus. V jednom zapadlém obchůdku v jednom sousedním městečku jsem si za 40 Kč koupila tyto polobotky:

:D je mi jasné, co si o nich na první pohled říkáte. Paní prodavačka na mě taky koukala, jako na blázna:D Ale ony se mi ideálně hodí-mají kvalitní materiál a navíc jsem podobné sháněla, protože jsem si do nich místo tkaničky chtěla dát stužku (takže i kdyby v nich tkanička byla, tak bych si ji vyndala..)

No a dnes (vlastně už včera) jsem z nich tedy vykouzlila toto:

i moje kočka je teď chce:D



27 komentářů:

  1. aaaaaaaaaaaaach závidííím takový obchůdek!!! a ty maxi šaty nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  2. super nákup! a praveze tie botky vyzerajú superne!

    OdpovědětVymazat
  3. Tyyyyyjo?takovej super nakup :)ty botky jsou nahodou super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty ceny se zdají být jako dobrý vtip . :)

    OdpovědětVymazat
  5. tie topanky vyzeraju s tou maslou uplne super ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. :D Tolik věcí za 22 kč, no super! A ty botičky se mi náhodou moc líbí, bude to vypadat skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty botičky jsou fakt moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vážně jsou ty botky super!:)

    OdpovědětVymazat
  9. cože?? wow, to je nákup za všechny peníze!! závidím Ti! :)) za takovou"směšnou"cenu a takové kousky? ty šaty za 7 kč jsou totální bomba!! a ty boty bych brala taky..už jsem si jednou taky takové koupila a mám v nich stužku- šedivou :))

    OdpovědětVymazat
  10. KATEŘINO!! :D Jakto, že tohle vychytáš vždycky beze mě? :D uuuh!
    Ty boty jsou BOMBA! perfektní!

    OdpovědětVymazat
  11. přesně takové botičky obýčo sháním a se stužkou máme stejný nápad :D a ten nákup, no, představa, že tam rodiče nechali 500 a měli tam takovéhle ceny, to museli vykoupit celý obchod ne ? :D ach ju, proč u nás nic takového není :(

    OdpovědětVymazat
  12. Já chci taky takový obchod:-D A ty polobotky jsou super, taky chci nějaké nakoupit spolu se stříbrným sprejem a třpytkama:-)

    OdpovědětVymazat
  13. tie botky su najlepšiéééé :-)

    OdpovědětVymazat
  14. pekne si si ozdobila topánky
    nechce sa mi uveriť, že tie čierne šaty boli také...lacné! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Dobře jsi nakoupila, ty boty nemají chybu!

    OdpovědětVymazat
  16. ÁÁ ty tvoje botičky jsou boží!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. maxi šatky a mini botky vedou ! :D

    OdpovědětVymazat
  18. krásný, takovýhle nákupy mam nejradši:)

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuju Vám za komentáře! Jsem ráda, že jste stejně nadšené, jako já ! :-))

    OdpovědětVymazat
  20. NArazila jsem nahodou na twuj blog a pak si ho prohlidla cely a narazila na tyhle vyborny boty!!!!! ktery chci taky!!! To jako fakt!!! Takze sleduju a hledam vhodny boty, abych do nich natahla stuzku! ;o)

    OdpovědětVymazat
  21. To je roztomilý:) Jsem MOC ráda, že se Ti líbí i blog, i botky! Moc Ti fandím, abys nějaké sehnala mohla si v nich vykračovat :-)

    OdpovědětVymazat